NaslovnicaNagradni natječajLedo natječaj: Čim se upale lampice, meni se upali apetit

Ledo natječaj: Čim se upale lampice, meni se upali apetit

Trajanje:

Ledo natječaj traje od 7.12.2021 do 24.12.2021. godine do 23:59 sati, za područje Republike Hrvatske.

Nagrade:

1 x Vaučer za 6 noćenja za četiri osobe u luksuznoj kućici u krošnji u objektu Plitvice Resort, 47245 Grabovac

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan početka ovog natječaja, izuzev zaposlenika organizatora, podizvođača, kao i članova njihovih užih obitelji, kao i niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog natječaja.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Za sudjelovanje maloljetnika potreban je pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika koji će preuzeti nagradu za slučaj da Sudionik maloljetnik bude ujedno i dobitnik nagrade.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici trebaju posjetiti internet stranicu https://nagradna.ledo.hr za vrijeme trajanja natječaja, te u obrazac za prijavu učitati fotografiju Ledo ribe i povrća u okruženju svoga doma, upisati svoje korisničko ime (nadimak) i e-mail adresu te prihvatiti uvjete korištenja Ledo web stranice.

U nagradnom natječaju, Sudionici mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava, međutim mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Ime i prezime/Nadimak dobitnika bit će objavljeni na stranici https://nagradna.ledo.hr, 29.12.2021 u 16:00 sati.

Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će nagradu uručiti osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, uvidom u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Preuzimanje nagrade

O osvajanju nagrade, dobitnik će biti obaviješten putem e-mail adrese koju je upisao u obrascu za prijavu na https://nagradna.ledo.hr, od strane Organizatora, najkasnije 7 dana od završetka Natječaja.

Kako bi preuzeo nagradu, dobitnik je dužan javiti se organizatoru na upit najkasnije u roku od 24h od slanja upita, te poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona) zbog dogovora o preuzimanju nagrade. Obveza dobitnika je da Organizatoru potvrdi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom ili drugom službenom dokumentu sudionika.

Ukoliko se dobitnik ne odazove u navedenom roku, nagradu dobiva sudionik sa sljedećom najkreativnijom prijavom prema odluci stručnog žirija. organizator će dobitniku prenijeti sve bitne informacije i način kako realizirati nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila LEDO natječaja i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE