Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Ledo natječaj uz nove Ledo Okruglice s duplim punjenjem Kokos-Čokolada te Malina-Bijela čokolada traje od 23.10.2019. do 17.11.2019. godine

Nagradni fond uključuje:
Tjedne nagrade: 4x Bean bag vreća za sjedenje
Dnevne nagrade: 30x Zdjelica

Kako sudjelovati?
Prije nego otvorite vrećicu Ledo Okruglica (Okruglice sa šljivama, Okruglice Vanilija- Šumsko voće, Okruglice Nougat- Milke, Okruglice Kokos- Čokolada ili Okruglice Malina-Bijela čokolada) i istresete ih u vruću vodu, malo se strpite i namjestite ih za fotkanje u fotelji koju bi htjeli zamijeniti, fotografirajte ih u njihovom pakiranju te potom objavite fotografiju na svom Instagram profilu uz #jaokruglica.
Zašto?
Svaki dan Ledo će odabrati najbolju fotografiju za dnevnu nagradu – cool zdjelicu za uživanje u Okruglicama, a sve fotografije ulaze i u finalno tjedno izvlačenje gdje možete osvojiti veliku Bean Bag Okruglicu te tako svoju staru fotelju zamijeniti novom. Kul, zar ne?

Objava dobitnika dnevnih nagrada biti će objavljena na Internet stranicama organizatora najkasnije 5 dana od promatranog dana za koji su nagrade dodijeljene. Imena dobitnika tjednih nagrada bit će objavljena na Internet stranicama organizatora najkasnije 5 dana od kraja promatranog tjedna za koji su nagrade dodijeljene.

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti na web stranici Organizatora s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) u roku od 48 sati od objave dobitnika. Rok u kojem se dobitnik mora javiti organizatoru radi preuzimanja nagrade iznosi 30 dana od dana u kojem je obaviješten o činjenici da je osvojio nagradu.

Za detalje nagradnog natječaja u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi