Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreLG mini kviz Discover za LG Optimus GT540 mobitele

LG mini kviz Discover za LG Optimus GT540 mobitele

Oglasi

LG Optimus

Mini kviz discover je kviz znanja. Sva pitanja imaju ponuđena 3 moguća odgovora od kojih je samo jedan točan. Odabirom točnog odgovora pojavljuje se sljedeće pitanje s ponuđenim odgovorima. Vrijeme odgovora se mjeri satom prikazanim na istoj stranici. Nagradni kviz završava u trenutku odabira krivog odnosno netočnog odgovora, sat se zaustavlja na do tada ukupnom proteklom vremenu potrebnom za odgovore i pojavljuju se polja za upis osobnih podataka sudionika. Osobni će podaci također biti korišteni u svrhu kontaktiranja pobjednika kviza. Pobjednici su sudionici koji u najkraćem vremenu odgovore točno na što veći broj pitanja.

Nagradni fond
6 x LG Optimus GT540 od 1.499,00 kn (vrijednost nagrade u kn), 8.994,00 kn

Oglasi
Oglasi

Nagradni kviz počinje 24. prosinca 2010. u 12 sati i završava s danom 31. siječnja 2011.

Svi sudionici nagradnog kviza koji se kvalificiraju za nagrade, primit će nagrade poštom u roku od 30 dana od završetka nagradnog kviza.

U nagradnom kvizu sudionici mogu biti nagrađeni samo jednom. Imena svih nagrađenih osoba bit će objavljena na internetskim stranicama www.mojoptimus.hr

Organizator nagradnog kviza “Mini kviz Discover” je tvrtka LG Electronics Representative Office Hrvatska, Avenija Većeslava Holjevca 40, 10000 Zagreb.
Pravila nagradnog kviza dostupna su na adresi http://www.mojoptimus.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi