Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Libresse nagradna igra “Okreni se sreći u veljači” traje u razdoblju od 1.2.2019. do 28.2.2019. i organizirana je na principu dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Fond nagrada za nagradnu igru sastoji se od:
28 x 1.000 kn na American Express kartici
(svaki dan se dijeli 1.000 kn na American Express kartici). American Express kartica se može koristiti samo za kupnju roba i usluga.
Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 28.000 kn

KAKO SUDJELOVATI?

1. Kupi bilo koja dva Libresse proizvoda na istom računu u periodu od 1.2.2019 do 28.02.2019.u bilo kojoj Konzum prodavaonici
2. Pošalji SMS sa ključom riječi LIBRESSE, brojem računa, imenom i prezimenom i adresom na 60221 (npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat). Cijena poruke je 2,40 kn (PDV uključen)
Operator SMS usluge je New Level d.o.o. Zagreb, Badalićeva 31, Zagreb.
3. Svaki dan uživaj u 1.000 kn vrijednoj nagradi.

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama priređivača na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:
Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr. za ponedjeljak 4.2. se izvlači nagrada 5.2 (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (4.02) do 23:59 (4.02). Po toj logici se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se nagrade izvlače u ponedjeljak
Izvlačenje dobitnika za svako kolo provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svaki dan. Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 (osam) dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi. Priređivač će s dobitnicima nagrade poslati kartice na adresu dobitnika putem preporučene pošte.

Za detaljna pravila Libresse nagradne igre u PDF formatu i popis dobitnika za vrijeme trajanja  kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi