Oglasi

Libresse nagradna igra 2021: Osvoji rozi bicikl za zeleniji grad!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeLibresse nagradna igra 2021: Osvoji rozi bicikl za zeleniji grad!

Trajanje:

Libresse nagradna igra traje u razdoblju od 1.10.2021. do 31.10.2021. i organizirana je na principu dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Nagrade:

31 x bicikl Dream Royal 28″ 6SP rozi (svaki dan se dijeli 1 bicikl Dream Royal 28″ 6SP rozi) – vrijednost jedne nagrade je 2.529,00 kn

Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 78.399,00 kn

Pravo sudjelovanje

Oglasi

Pravo sudjelovanja u Libreeese nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača, zaposlenici Essity d.o.o., zaposlenici distributera AWT International d.o.o. te njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati u Libresse nagradnoj igri u dm-u?

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja 2 Libresse proizvoda na jednom (istom) računu na svim prodajnim mjestima i online shopu dmdrogerie markt d.o.o. u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 01.10.2021. do 31.10.2021. godine te slanjem SMS poruke s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa, imenom i prezimenom te adresom na broj 60221
npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat, Ilica 1.
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn/SMS (PDV uključen).
Operator SMS usluge je New Level d.o.o. Zagreb, Badalićeva 31, Zagreb, OIB: 99200431992

Napomene:

  • Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji.
  • Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade
  • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom
  • U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa
  • Ukoliko sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.
  • Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri bit će potvrđena SMSporukom
  • Sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun te ga na zahtjev organizatora nagradne igre i pokazati
  • Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, poslanog u SMS poruci dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama priređivača na adresi, Šoštarićeva10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:
Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se
prijavljuje za nagradnu igru – npr za ponedjeljak 1.10. se izvlači nagrada 2.10. (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (1.10.) do 23:59 (1.10.).
Po istoj logici se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se izvlače nagrade u ponedjeljak.

Izvlačenje dobitnika za svako kolo se provodi elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svako kolo.
Izvlačenje za svaki dan vrši se isključivo iz baze pristiglih poruka za taj određeni dan.

Objava popisa dobitnika i obavijesti dobitnicima

Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja.

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Pravila

Libresse nagradna igra traje do 31.10.2021., a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE