NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeLibresse nagradna igra 2021: Znaš što ćeš raditi ovog ljeta

Libresse nagradna igra 2021: Znaš što ćeš raditi ovog ljeta

Libresse nagradna igra traje od 1.6.2021. do 30.6.2021., e, a odvija se na svim prodajnim mjestima Spar Hrvatska u Republici Hrvatskoj.

Nagradni fond uključuje:
30 Spar poklon poklon karticu u vrijednosti 1.000 kn
Vrijednost jedne nagrade je 1.000 HRK. Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 30.000 kn

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, zaposlenici Essity d.o.o., zaposlenici distributera AWT International d.o.o., New Level d.o.o. te njihove uže obitelji.

Pravo na sudjelovanje u Libresse nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva Libresse
proizvoda na jednom (istom) računu na svim prodajnim mjestima Spar Hrvatska u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 1.6.2021. do 30.6.2021. godine

Za sudjelovanje je nakon kupnje potrebno poslati poruku s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa i imenom i prezimenom te adresom na broj 60221 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat. Cijena SMS poruke je 2,40 kn/SMS (PDV uključen). Operator SMS usluge je New Level d.o.o. Zagreb, Badalićeva 31, Zagreb, OIB: 99200431992. SMS poruke pristigle nakon završetka nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te neispravnost mobilnih uređaja.

Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri, imat će samo prvi Sudionik koji je prijavio takav broj računa. Ako Sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.

Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri bit će potvrđena od strane izvršitelja SMS porukom. Sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun te ga na zahtjev organizatora nagradne igre i pokazati. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, poslanog u SMS poruci dobitnika.

Izvlačenje nagrada održava se u prostorijama pna adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:
Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr. za utorak 1.6. se izvlači nagrada 2.6 (srijeda) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (4.02) do 23:59 (4.02). Po toj logici se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se nagrade izvlače u ponedjeljak. Izvlačenje dobitnika za svako kolo provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svaki dan. Izvlačenje za svaki dan vrši se isključivo iz baze pristiglih poruka za taj određeni dan.

Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja. Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja
nagrade u roku od 8 (osam) dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u
roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi.
Priređivač će s dobitnicima nagrade poslati kartice na adresu dobitnika putem
preporučene pošte.
Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku Priređivač ih je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od 8 dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Libresse nagradna igra 2021 u Sparu traje do 30.6.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE