Oglasi
Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeLibresse nagradna igra : Ti pomažeš, Libresse nagrađuje!

Libresse nagradna igra : Ti pomažeš, Libresse nagrađuje!

Oglasi

Trajanje:

Libresse nagradna igra traje od 02.04.2024. do 31.05.2024

Nagrade:

  • 1 x Premium Visa Gold potrošačka kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od
    5.000,00 EUR
  • 60 x Premium Visa Gold potrošačka kartica, s raspoloživim iznosom potrošnje od 200,00 EUR po kartici, ukupne vrijednosti 12.000,00 EUR

*Sve nagradne kartice bit će izdane s rokom valjanosti od jedne godine od dana izdavanja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske.

Oglasi

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača, zaposlenici Essity d.o.o., zaposlenici distributera AWT International d.o.o. te njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

  1. Kupite bilo koji Libresse proizvoda u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 02. travnja 2024. do 31. svibnja 2024. godine
  2. Pošaljite poruku s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa, imenom i prezimenom te adresom na broj 60777 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat, Ilica 1, 10 000, Zagreb. Cijena SMS poruke je 0,32 EUR /SMS (PDV uključen).

Napomene:

  • Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji.
  • Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa.
  • Ukoliko sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.
  • Kupnja bilo kojeg Libresse proizvoda na jednom računu osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr. za utorak 2. travnja se izvlači nagrada 3. travnja (srijeda) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (2. travnja) do 23:59 (2. travnja). Po toj logici se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se izvlače nagrade u ponedjeljak.

Izvlačenje dobitnika za svaki dan provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svaki dan. Izvlačenje za svaki dan vrši se isključivo iz baze pristiglih poruka za taj određeni dan.

Izvlačenje glavne nagrade održat će se u utorak 4. lipnja 2024. te u izvlačenju sudjeluju sve prijave u periodu od 2. travnja do 31.svibnja 2024., osim onih prijava koje su već izvučene kao dobitnici dnevnih nagrada.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja.

Oglasi

Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 60 dana od dana završetka nagradne igre.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu

Pravila

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x