NaslovnicaVelikeLidl nagradna igra: Velika nagrada Italije za Fiat 500

Lidl nagradna igra: Velika nagrada Italije za Fiat 500

Lidl nagradna igra “Velika nagrada Italije” traje od 19.10.2020. do 25.10.2020., a održava se na svim Lidl prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada
1 x Fiat 500 1.0 GSE BSG Sport vrijednosti 104.041,60 kn (s uključenim PDV-om i PPMV-om)
3 x Škola kuhanja by David Skoko za dvije osobe, pojedinačna vrijednost nagrade 6.177 kn (s uključenim PDV-om)

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je
1. kupiti najmanje 3 proizvoda iz Lidlovog tjedna Italije (točan popis artikala možete pronaći OVDJE) ili bilo koji proizvod robne marke Ernesto chef David Skoko.
2. Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od sljedeća 2 načina:
a) Poslati SMS sadržaja: Italija, broj računa, ime i prezime, broj telefona i kućna adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
b) Ispuniti obrazac na internet stranici www.lidl.hr/italija (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. Ukoliko račun s istim brojem ponovno pošalje ista ili druge osobe, utoliko će predmetna prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika održat će se 26.10.2020. u prostorijama Lidla. U izvlačenju će sudjelovati sve prijave pristigle za trajanja nagradne igre. Dobitnik će biti izvučen putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.lidl.hr. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o osvojenim nagradama u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Za pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE