NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloLidl: Uživaj u okusima Španjolske i Portugala i osvoji nagradu

Lidl: Uživaj u okusima Španjolske i Portugala i osvoji nagradu

Trajanje:

Lidla nagradna igra u tjednu Španjolske i Portugala traje od 2.5.2022. i traje do 8.5.2022., a organizira se i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 7 x Električni romobil Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, svaki u vrijednosti 2.190 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na istom računu kupiti najmanje 3 proizvoda Lidl robne marke Sol&Mar (popis artikala za sudjelovanje u nagradnoj igri možete pronaći OVDJE).

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:

  1. Poslati SMS sadržaja: LIDL, broj računa, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60777 (2,40 kn/SMS)
    ili
  2. Ispuniti obrazac na internet stranici www.lidl.hr/romobil (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).

Važno!

Korisnici Lidl Plus programa vjernosti mogu ostvariti jedno dodatno sudjelovanje tako da se prijave na stranici www.lidl.hr/romobil/lidl-plus. Potrebno je u internetski obrazac upisati: ime i prezime, broj mobitela povezan s Lidl Plus korisničkim računom, email adresu povezanu s Lidl Plus korisničkim računom (opcionalno). Kupci koji se prijave na ovakav način automatski će dobiti jedno dodatno sudjelovanje ako za trajanja nagradne igre naprave kupnju tri proizvoda Lidl robne marke Sol&Mar na istom računu i prilikom kupnje tih proizvoda koriste Lidl Plus aplikaciju.

Napomene:

  • Originalni račun ili kopiju računa iz Lidl Plus aplikacije, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
  • Podizanje nagrade neće biti moguće bez predočenja odgovarajućeg računa.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
  • Ako račun s istim brojem koji je već prijavljen za nagradnu igru ponovno pošalje ista ili druga/e osoba/e, takva prijava će biti proglašena nevažećom. Bez obzira na broj prijavljenih računa, jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Prijava

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se sljedećeg radnog dana za svaki dan nagradne igre. Za prijave od svakog dana bit će izvučen jedan dobitnik (primjerice, prvo izvlačenje održat će se 03.05.2022. za prijave od 02.05.2022. i tako dalje.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku 8 dana od dana izvlačenja na Internet stranici www.lidl.hr/romobil. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješten pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade.

Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Pravila Lidl nagradne igre

Za prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za popis proizvoda kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE