NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojLidl nagradna igra: Lidl Plus biciklizam

Lidl nagradna igra: Lidl Plus biciklizam

Trajanje:

Lidlova nagradna igra započinje 10.07.2023. i traje do 21.07.2023, a organizira se i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x Trek road bicikl Domane SLR 7 vrijednosti 3.084,84 € / 23.242,73 kn
  • 10 x Biciklističko odijelo pojedinačne vrijednosti 30,00€ / 226,04 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici priređivača i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je imati aktivan korisnički račun i Lidl Plus programu vjernosti i Lidl Plus aplikaciju za pametne telefone te potrebno napraviti sljedeće:

  1. U aplikaciji odabrati opciju “Zaigraj
  2. Skenirati aplikaciju Lidl Plus prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda iz kategorije voća u Lidlu

Sa 3 prikupljena pečata kupac ostvaruje pravo sudjelovanja i šalje prijavu u aplikaciji

Lidl aplikacija “Lidl plus”

Aplikaciju možete preuzeti sa sljedećih linkova:

Napomena

  • Prijava se povezuje s osobnim podacima pridruženim navedenom Lidl Plus korisničkom računu (ime i prezime, adresa, kontakt broj mobitela i e-mail).
  • Kupac koji se na ovaj način prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri može sudjelovati u nagradnoj igri za svaki set od tri pečata koje je ostvario kupnjom voća. S jednom kupnjom kupac ostvaruje jedan pečat, bez obzira na količinu kupljenih proizvoda.
  • Prijavu preko opcije „Zaigraj!“ u Lidl Plus aplikaciji dovoljno je napraviti samo jednom, a kupcu će se automatski ponuditi mogućnost slanja prijave svaki put kada ostvari uvjet za sudjelovanje.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 24.7.2023. za prijave od 10.7.2023. do 21.7.2023. (11 dobitnika).

Dobitnici će biti izvučeni u sjedištu priređivača, putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenja će nadgledati tročlana komisija i vodit će se zapisnik. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu (bez obzira na broj sudjelovanja).

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku 8 dana od dana izvlačenja na Internet stranici www.lidl.hr. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonskim ili pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Pri obavijesti telefonskim ili pisanim putem, dobitnici će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi.
Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Napomena

  • Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
  • U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika
  • Odluka priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Pravila

Za preuzimanje Lidl Plus aplikacije na svoj pametni telefon posjetite Lidl Plus – www.lidl.hr ili direktno preuzmite sa sljedećih linkova

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x