NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojLidl nagradni natječaj: Rakuna razveseli, ime mu dodijeli!

Lidl nagradni natječaj: Rakuna razveseli, ime mu dodijeli!

Za obavijest o novim adventskim kalendarima i darivanjima pratite naš Instagram profil @nagradneigrehr i Facebook stranicu NagradneIgreHR

Sve nagradne adventske kalendare pogledajte na stranici
www.nagradnaigra.com.hr/svi-adventski-kalendari-2023/

Trajanje:

Lidl nagradni natječaj započinje traje do 2.11.2023. do 12.11.2023.

Nagrade:

  • 1 x odabrano ime postaje službeno ime koje će Lidl koristiti za rakuna + plišanac + Lidl poklon bon od 200 EUR (1.506,90 HRK)
  • 1 x Plišanac + Lidl poklon bon 100 EUR (753,45 HRK)
  • 1 x Plišanac + Lidl poklon bon od 50 EUR (376,73 HRK)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Posjetiti Facebook profil Lidl Hrvatska
  2. Ispod objave nagradnog natječaja napisati i objaviti komentar s kreativnim prijedlogom imena za Lidlovog rakuna.

Napomena

  • Jedan sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati s jednom prijavom.
  • Po završetku natječaja tročlani žiri će prema vlastitoj prosudbi odabrati 3 najkreativnija komentara od kojih će svaki biti nagrađen jednom nagradom.
  • Priređivač zadržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj, a autora takvog sadržaja može isključiti iz daljnjeg sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Odabir dobitnika

Tročlani žiri će najkasnije 14. 11. 2023. vlastitom prosudbom odabrati 3 najbolja komentara prema kriteriju kreativnosti. Ako je isti odgovor poslan u više komentara/prijava, prva prijava koja ispunjava sve uvjete iz ovog natječaja bit će prihvaćena.

Sudionik natječaja suglasan je da, ako njegova prijava postane dobitna, Priređivač postaje isključivi vlasnik odabranog (dobitnog) imena te da ga može koristiti bez ograničenja u vlastitim promotivnim aktivnostima.

Sudionik natječaja suglasan je, u slučaju da njegov prijedlog bude odabran kao službeno ime rakuna, da na zahtjev priređivača, ako to bude potrebno, sklopi odgovarajući ugovor kojim u najširem mogućem opsegu (bez ograničenja) i bez naknade na njega prenosi sva prava vezana uz korištenje imena.

Objava dobitnika

Imena svih pobjednika natječaja bit će objavljena najkasnije 14. 11. 2023. na službenoj web stranici www.lidl.hr, a pobjednici će u istom roku biti obaviješteni.

Preuzimanje nagrada

Pobjednici natječaja bit će putem službenog Facebook profila Lidl Hrvatska obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade. Ako nagradu ne preuzmu u roku 60 dana od primljene obavijesti, smatra se da su odustali od nagrade te gube pravo na nagradu. Priređivač u tom slučaju može proglasiti novog pobjednika natječaja koji ima pravo na nagradu. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.facebook.com/lidlhrvatska/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x