Lidl Sendvičijada: Ljetna Lidl Sendvičijada

NaslovnicaBesplatne nagradne igreLidl Sendvičijada: Ljetna Lidl Sendvičijada
Oglasi

Noiv Lidl nagradni natječaj “Sendvičijada” započinje 12.7.2021. i traje do 15.8.2021., a organizira i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
Glavnih nagrada:
1. mjesto: SMEG poklon bon od 10.000 kuna + LIDL poklon bon od 2.000 kuna
2. – 5. mjesto: Preklopni roštilj
6. – 10. mjesto: Električna rashladna kutija
Tjednih nagrada:
Ukupno 25 x Lidl poklon bon vrijednosti 100 kuna (svaki tjedan 5 nagrada)

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je posjetiti internet stranicu www.sendvicijada.hr, riješiti tjedni zadatak (kreirati sendvič) i upisati osobne podatke.

Jedan sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati jednom prijavom tjedno.

Po završetku svakog tjedna održat će se ocjenjivanje prijava. Za svaki tjedan tročlani žiri će odabrati 2 finalista i 5 prijava koje će biti nagrađene tjednom nagradom.

Po završetku natječaja održat će se finalno ocjenjivanje sendviča pri čemu će žiri ocijeniti 10 finalista i rangirati ih od 1. do 10. mjesta te će se prema toj ljestvici dodijeliti glavne nagrade natjecateljima.

Imena svih pobjednika natječaja bit će objavljena u roku od osam dana od završetka natječaja na internet stranici www.sendvicijada.hr, a pobjednici će u istom roku biti obaviješteni telefonski ili e-mailom.

Pobjednici natječaja će biti obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade telefonski ili e-mailom. Ako nagradu ne preuzmu u roku od 30 dana od primljene obavijesti, smatra se da su odustali od nagrade te gube pravo na nagradu. Priređivač u tom slučaju može proglasiti novog pobjednika natječaja koji ima pravo na nagradu.

Nova Lidlova Sendvičijada traje do 15.8.2021, a za detaljna pravila i sudjelovanje posjetite www.sendvicijada.hr

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi