NaslovnicaBesplatne nagradne igreLidl Sendvičijada: Ljetna Lidl Sendvičijada

Lidl Sendvičijada: Ljetna Lidl Sendvičijada

Noiv Lidl nagradni natječaj “Sendvičijada” započinje 12.7.2021. i traje do 15.8.2021., a organizira i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
Glavnih nagrada:
1. mjesto: SMEG poklon bon od 10.000 kuna + LIDL poklon bon od 2.000 kuna
2. – 5. mjesto: Preklopni roštilj
6. – 10. mjesto: Električna rashladna kutija
Tjednih nagrada:
Ukupno 25 x Lidl poklon bon vrijednosti 100 kuna (svaki tjedan 5 nagrada)

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je posjetiti internet stranicu www.sendvicijada.hr, riješiti tjedni zadatak (kreirati sendvič) i upisati osobne podatke.

Jedan sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati jednom prijavom tjedno.

Po završetku svakog tjedna održat će se ocjenjivanje prijava. Za svaki tjedan tročlani žiri će odabrati 2 finalista i 5 prijava koje će biti nagrađene tjednom nagradom.

Po završetku natječaja održat će se finalno ocjenjivanje sendviča pri čemu će žiri ocijeniti 10 finalista i rangirati ih od 1. do 10. mjesta te će se prema toj ljestvici dodijeliti glavne nagrade natjecateljima.

Imena svih pobjednika natječaja bit će objavljena u roku od osam dana od završetka natječaja na internet stranici www.sendvicijada.hr, a pobjednici će u istom roku biti obaviješteni telefonski ili e-mailom.

Pobjednici natječaja će biti obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade telefonski ili e-mailom. Ako nagradu ne preuzmu u roku od 30 dana od primljene obavijesti, smatra se da su odustali od nagrade te gube pravo na nagradu. Priređivač u tom slučaju može proglasiti novog pobjednika natječaja koji ima pravo na nagradu.

Nova Lidlova Sendvičijada traje do 15.8.2021, a za detaljna pravila i sudjelovanje posjetite www.sendvicijada.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE