Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kalendar se sastoji od četiri fantastična dijela, u kojima ćeš moći uživati cijele godine, zabavljajući se i pritom stvarajući prekrasne uspomene:
– knjižica uspomena, pod nazivom “Malim koracima do velikog srca”, ovjekovječit će sva dobra djela koja činiš i podsjetiti na neke važne trenutke koji se slave u cijelom svijetu
– naljepnice koje uz nju dolaze razigrat će maštu i pomoći da se kreativno izraziš na svakoj novoj stranici
– Lino ti poklanja i piši-briši mjesečni planer s magnetom, u koji možeš upisivati sve nadolazeće obaveze, ideje i druženja, kako ništa važno ne bi promaklo. Na kraju mjeseca sve to pobrišeš i „čiste ploče“ zakoračiš u sljedeći.
– i na kraju, tu je i živopisni zidni kalendar za 2018. godinu.

Uživaj u ukusnim Lino proizvodima, izrezuj lentice Lino medvjedića ili bilo koji drugi vizual s pakiranja koji dokazuje gramažu proizvoda. Pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon, najkasnije do 30.11.2017. na adresu: LINO p.p. 160, 48000 Koprivnica.

Jedan kalendar dobiva se za 2 kg vrijednosti lentica. Za svaka naredna 2 kg lentica također se dobiva kalendar. Npr. ako pošaljete 4 kg lentica dobit ćete 2 kalendara, za 6 kg lentica 3 kalendara, za 8 kg lentica 4 kalendara itd. Svi koji u jednoj kuverti pošalju najmanje 20 kg lentica, odnosno više od 20 kg, dobit će, uz predviđen broj Lino kalendara, na poklon jednog Lino plišanog medvjedića (18cm visine). Broj osvojenih Lino plišanih medvjedića uvećava se proporcionalno s brojem poslanih količina Lino lentica, dakle potrošači koji pošalju npr. 40 kg lentica dobit će dva Lino plišana medvjedića, za 60 kg Lino lentica tri Lino plišana medvjedića itd.

Samo za pošiljke poslane zaključno s 30.11.2017.g. garantira se darivanje Lino kalendara i Lino medvjedića.  Detalje možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi