Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Lorenz nagradna igra se provodi od 15.7.2019. do 31.8.2019. u svim Plodine supermarketima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1 x Piaggio Medley 150 abs, vrijednosti 27.490,00 kuna
5 x JBL Charge 4 Bluetooth prijenosni zvučnik, vrijednosti 1.299,00 kuna
25 x Plodine poklon bon vrijednosti 1.000,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koja dva proizvoda iz Lorenz asortimana (Crunchips, Curly, Pomsticks ili Nic Nac’s) na istom računu u bilo kojem Plodine supermarketu u Republici Hrvatskoj.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. Slanjem SMS poruke sadržaja: LORENZ, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.hrskaj.com

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Izvlačenje dobitnika održat će se 2.9.2019. u prostorijama priređivača, a dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.hrskaj.com Za detaljna pravila Lorenz čips nagradne igre i prijavu nakon kupnje klikni OVDJE.Najnovije nagradne igre

Oglasi