Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Najnovija Lorenz nagradna igra nalazi se na sljedećem linku
>> Lorenz nagradna igra <<

 

Lorenz nagradna igra se traje od 2. svibnja 2019. do 2. lipnja 2019. u svim Konzum prodavaonicama na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x VESPA PRIMAVERA 125 I-GET ABS, vrijednosti 34.990,00 kuna
5 x JBL Charge 4 Bluetooth prijenosni zvučnik, vrijednosti 1.299,00 kuna
50 x Konzum poklon bon vrijednosti 500,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koja dva proizvoda iz Lorenz asortimana (Crunchips, Curly, Pomsticks, Nic Nac’s ili Fascinations) na istom računu na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
Slanjem SMS poruke sadržaja: LORENZ, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.hrskaj.com

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Izvlačenje dobitnika održat će se 3. 6. 2019. u prostorijama priređivača.Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.hrskaj.com Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu nakon kupnje posjetite http://hrskaj.com/

Najnovije nagradne igre

Oglasi