Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Dobitnici Lorenz nagradne igre navedeni su OVDJE

Lorenz nagradna igra traje od 1.7.2020. do 31.7.2020. u svim prodajnim mjestima Plodina na području Republike Hrvatske.

Nagrade su:
1 x CityCoco EV2000 električni skuter/e-scooter 2kW u sjajnoj crvenoj boji
3 x Xiaomi Mi Pro električni romobil
25 x Plodine poklon bon vrijednosti 1.000,00 kuna (ukupna vrijednost poklon bonova 25.000,00 kn)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe (maloljetne osobe mogu sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika) koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koja 2 proizvoda iz Lorenz asortimana (Crunchips, Curly, Pomsticks ili Nic Nac’s) na istom računu u bilo kojoj trgovini lanca Plodine u Republici Hrvatskoj.

Nakon obavljenje kupovine potrebno je prijaviti se s brojem računa na jedan od načina:
1. Slanjem SMS poruke sadržaja: LORENZ, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.hrskaj.hr

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika održat će se 3.8.2020. u prostorijama priređivača, a dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Imena dobitnika biti će objavljena u roku od osam dana nakon izvlačenja na internet stranici www.hrskaj.hr. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detaljna pravila Lorenz nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi