NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceLorenz nagradna igra: Lorenz snack kupi i bicikl pokupi!

Lorenz nagradna igra: Lorenz snack kupi i bicikl pokupi!

Trajanje:

Lorenz nagradna igra traje od 1.8.2021. do 31.8.2021. na svim prodajnim mjestima Plodine na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x Cube Reaction Hybrid Performance električni bicikl vrijednosti 18.199,00 kuna
  • 1 x Pametni sat APPLE Watch S6 GPS vrijednosti 3.649,00 kuna
  • 1 x Coolbox stolni nogomet vrijednosti 1.350,00 kuna
  • 3 x JBL Flip Essential bluetooth zvučnik, pojedinačne vrijednosti 664,00 kuna
  • 4 x Vreća za sjedenje, pojedinačne vrijednosti 415,00 kuna
  • 25 x Plodine poklon bon vrijednosti 1.000,00 kuna (ukupna vrijednost poklon bonova 25.000,00 kn)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koji proizvod iz Lorenz asortimana (Crunchips, Curly, Pomsticks ili Nic Nac’s) na bilo kojem prodajnom mjestu trgovačkog lanca Plodine u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

  1. Slanjem SMS poruke sadržaja: LORENZ, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
    ili
  2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.hrskaj.hr

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1.9.2021. u prostorijama priređivača.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.hrskaj.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila

Za prijavu putem internet stranice posjetite www.hrskaj.hr

Lorenz nagradna igra traje do 31.8.2022, a za pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE