Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoLorenz nagradna igra: Uz Lorenz i Konzum osmijehom do nagrada!

Lorenz nagradna igra: Uz Lorenz i Konzum osmijehom do nagrada!

Oglasi

Trajanje:

Lorenz nagradna igra traje od od 1.11.2023 do 30.11.2023

Nagrade:

 • 1 x MacBook Air Retina: M2 256GB, vrijednosti 1.700,00 € / 12.808,65 kn
 • 3 x Playstation 5 C chassis vrijednosti 549,99 € / 4.143,90 kn
 • 3 x Slušalice Huawei Freebuds 5i vrijednosti 99,00 € / 745,92 kn
 • 3 x Prijenosni zvučnik JBL GO 2 vrijednosti 30,00 € / 226,04 kn
 • 33 x Konzum poklon kartica vrijednosti 100,00 € / 753,45 kn

Priređivač nagradne igre

ALCA ZAGREB d.o.o., Koledovčina 2, Zagreb, OIB 58353015102. Tehničku podršku u provedbi nagradne igre pruža New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača i zaposlenika tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Oglasi
Oglasi

Kako sudjelovati?

 1. Kupi bilo koji proizvod iz LORENZ asortimana (Crunchips, Curly, Pomsticks ili Nic Nac’s) u trgovinama Konzuma
 2. Prijavi se za sudjelovanje na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sadržaja: LORENZ, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.)
   ili
  • Ispuni formular na stranici www.hrskaj.hr
 3. Sačuvaj račun

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1. 12. 2023. u prostorijama priređivača.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. 

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.hrskaj.hr

Oglasi
Oglasi

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x