NaslovnicaIzdvojenoLorenz nagradna igra: Uz Lorenz i Konzum osmijehom do nagrada!

Lorenz nagradna igra: Uz Lorenz i Konzum osmijehom do nagrada!

Trajanje:

Lorenz nagradna igra traje od od 1.11.2023 do 30.11.2023

Nagrade:

 • 1 x MacBook Air Retina: M2 256GB, vrijednosti 1.700,00 € / 12.808,65 kn
 • 3 x Playstation 5 C chassis vrijednosti 549,99 € / 4.143,90 kn
 • 3 x Slušalice Huawei Freebuds 5i vrijednosti 99,00 € / 745,92 kn
 • 3 x Prijenosni zvučnik JBL GO 2 vrijednosti 30,00 € / 226,04 kn
 • 33 x Konzum poklon kartica vrijednosti 100,00 € / 753,45 kn

Priređivač nagradne igre

ALCA ZAGREB d.o.o., Koledovčina 2, Zagreb, OIB 58353015102. Tehničku podršku u provedbi nagradne igre pruža New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača i zaposlenika tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

 1. Kupi bilo koji proizvod iz LORENZ asortimana (Crunchips, Curly, Pomsticks ili Nic Nac’s) u trgovinama Konzuma
 2. Prijavi se za sudjelovanje na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sadržaja: LORENZ, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.)
   ili
  • Ispuni formular na stranici www.hrskaj.hr
 3. Sačuvaj račun

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1. 12. 2023. u prostorijama priređivača.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. 

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.hrskaj.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x