Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

muller-nagardna-igra-za-bozic

 

Najnovije Muller nagradne igre možete pronaći na stranici:
Muller nagradna igra i dobitnici 

 

 

 

 

Nagradna igra traje od 01. prosinca 2011. do 24. prosinca 2011. godine (uključujući oba datuma).

U vremenskom periodu trajanja nagradne igre (od 01.12.2011. do 24.12.2011.) potrebno je prijaviti se na internetsku stranicu www.mueller.hr , nagradna igra „Mϋller adventski kalendar“. Otvorit  će se prozor s adventskim kalendarom. Na adventskom  kalendaru potrebno je pronaći vrata s aktualnim datumom, kliknuti na njih, odgovoriti na pitanje i ispuniti obrazac s osobnim podacima. Na taj način sudionik ulazi u nagradna izvlačenja te ima priliku svaki dan osvojiti jednu nagradu. Adventski kalendar s pitanjima može se pronaći i na prvoj stranici božićnog kataloga Mϋller trgovine Zagreb d.o.o.. Božićni katalog možete besplatno dobiti u svim prodajnim mjestima Mϋller trgovine Zagreb d.o.o. Prijaviti se za nagradnu igru može samo preko internetske stranice www.mueller.hr.

muller-nagradna-igra-nagrade

Izvlačenje dobitnika odvijat  će se slučajnim kompjuterskim odabirom svakih sedam (7)
radnih dana od datuma na vratima adventskog kalendara.

Dobitnici nagrada bit će telefonski i pismeno obaviješteni o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od osam (8) dana nakon svakog nagradnog izvlačenja. Rok za preuzimanje nagrada je trideset (30) dana od primitka obavijesti o dobitku.

Ime i prezime dobitnika nagrada bit  će objavljeno u internetskoj stranici www.mueller.hr, svakih deset (10) radnih dana od datuma izvlačenje

Pravila nagradne igre u PDF-u možete pročitati na adresi www.mueller.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi