Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMANA: Napunimo ormar za cijelu obitelj

MANA: Napunimo ormar za cijelu obitelj

Oglasi

mana-nagradna-igra-2011Nagradnu igru naziva »Napunimo ormar za cijelu obitelj« traje od 07. 11. 2011. do 25. 11. 2011.g.

Sudionik nagradne igre je svaka fizička osoba koja u bilo kojoj poslovnici Mane u razdoblju trajanja nagradne igre izvrši jednokratnu kupnju u najnižoj vrijednosti od 200,00 kuna i ispuni prazna polja na nagradnom kuponu, odnosno upiše svoje osobne podatke: (ime, prezime, adresa, mobilni ili fiksni telefon te potpis).

Ispunjeni kupon zajedno s kopijom računa za kupljenu robu, koja će se dobiti uz kupon, potrebno je ubaciti u kutiju za sakupljanje kupona koja se nalazi na pultu prodajnog mjesta.

Oglasi
Oglasi

Nagrada koju prima dobitnik je vrijednosni poklon bon tvrtke MANA u novčanom iznosu u visini od 2000,00 kuna. Vrijednosni bon može se iskoristiti za kupnju robe koja je na redovnoj punudi u bilo kojoj trgovini MANA. Bon se ne može koristiti za kupnju artikala koji su na nekoj od prodajnih akcija.

Izvlačenje nagrade izvršit će se dana 01.12.2011. za kupnje izvršene do 25.11.2011.

Ishod izvlačenja nagradne igre bit će objavljen istoga dana po izvršenom izvlačenju u Upravi Mane i na internet stranici www.mana.hr
Dobitnik nagrade bit će obaviješten o nagradi, i primit će nagradni vrijednosni bon putem preporučene pošte najkasnije u roku od sedam dana po izvršenom izvlačenju, na adresu naznačenu na kuponu/računu.

Pravila nagradne igre kao i popis trgovina možete pogledati na stranici www.mana.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi