NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceManner nagradna igra: Opremi kuhinju s Mannerom

Manner nagradna igra: Opremi kuhinju s Mannerom

Manner nagradna igra traje od 5. studenog 2020. do 2.prosinca 2020. na prodajnim mjestima Konzuma na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet trgovinu. Sudjelovanje je moguće ostvariti samo na Konzum prodajnim mjestima koja u ponudi imaju Manner proizvode.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x SMEG hladnjak
10 x SMEG kuhalo za vodu
100 x Manner šalica

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma na području Republike Hrvatske kupe bilo koji Manner proizvod i prijave se s brojem računa slanjem SMS-a poruke sljedećeg sadržaja:
MANNER, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221.
Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti prilikom podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 3. prosinca 2020. u prostorijama priređivača. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.level.hr

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE