Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Maraska nagradna igra uz nove Maraska sirupe traje od 1.10.2020 (od 00:00:01 sati) do 15.11.2020 (do 23:59:59)

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
Glavna nagrada
1 x automobil Citroen C3 Shine Pure Tech 82 S&S BVM vrijedan 99.926,30 kn s uključenim PDV-om
Utješne nagrade
2 x električna bicikla Jumpertrek E-Bike u ukupnom iznosu 17.998,00 kn ukupno s PDVom
5 x mobitela NOKIA 7.2
100 x Paket maraska 3 proizvoda

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač koji je stariji od 18 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj), a koji za vrijeme trajanja nagradne igre u Konzum ostvari kupnju barem jednog MARASKA proizvoda definiranog pravilima nagradne igre.

U nagradnoj igri sudjeluju proizvodi MARASKA pakiranja: AMARENA SIRUP 0,75L , BOROVNICA SIRUP 0,75L , JABUKA BAZGA SIRUP 0,75L , LEDENI ČAJ BRESKVA SIRUP 0,75L , LIMUN LIMETA MELISA SIRUP 0,75L , MALINA SIRUP 0,75L , NARANČA SIRUP 0,75L

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava MARASKA d.d. i njenih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i sa njima zakonski izjednačene osobe), niti druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri organiziranju i provođenju ove nagradne igre.

Nakon kupovine Maraska proizvoda broj računa je potrebno prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: MARASKA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60478. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Primljena SMS poruka koja nije potpuna jer ne sadrži neki od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje u nagradnoj igri pa će se takva poruka odbaciti i neće se uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje u kojem će biti definiran dobitnik glavne nagrade i dobitnici utješnih nagrada održat će se 19.11.2020. godine u 11:00h u prostorijama društva Maraska d.d., Biogradska cesta 64A, Zadar. Javna izvlačenja dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik i javni bilježnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od pojedinog dana izvlačenja na web stranici www.nagradnaigra.com.hr

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Nagrade će biti dostavljene putem pošte ili putem dostave na adresu koja je navedena prilikom prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri. Glavna nagrada automobil Citroen C3 će se preuzeti na adresi M.T.A.THOMAS d.o.o. 84. Gardijske bojne HV Termiti 49, Zadar.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podići u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi