Oglasi

MARS nagradna igra uz Orbit, Airwaves, Twix i druge brandove u Sparu

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceMARS nagradna igra uz Orbit, Airwaves, Twix i druge brandove u Sparu

MARS nagradna igra traje od 9.11.2018. do uključivo 9.12.2018. i organizira se i provodi u svim trgovinama SPAR i INTERSPAR na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sadrži odnosno obuhvaća:
1x MacBook Air 13”, 128 GB
3x iPad 6 32 GB
50x Spar poklon kartica u vrijednosti 500 kn
50x Spar poklon kartica vrijednosti 250 kn
50x Mars poklon paket

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 16 godina, koji su građani Republike Hrvatske i koje prihvaćaju ova pravila i uvjete nagradne igre.
U nagradnoj igri može sudjelovati pojedinac koji za vrijeme trajanja nagradne igre na broj 60054 pošalje SMS s ključnom riječi MARS i brojem računa na kojem je vidljiva kupnja barem jednog od proizvoda MARS brandova (Orbit, Airwaves, 5gum, Hubba Bubba, Wrigley, Skittles, M&M, Snickers, Twix, Mars, Milky way, Bounty, Cesar, Sheba, Perfect Fit, Frolic, Pedigree, Whiskas, Dreamies, Chappi, Kitekat, Catsan) u minimalnoj vrijednosti 20,00 KN (primjer: »MARS 24321121«). Cijena SMS poruke poslane na broj 60054 iznosi 2,40 kn (PDV uključen). Operator SMS usluge: SKYNET Telekomunikacije d.o.o.. Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresirani se mogu informirati pozivom na telefonski broj 072 888 888. Svaki pojedini račun može se upotrijebiti samo jednom. U slučaju da je račun s istim brojem ponovo poslan SMS-om od strane iste ili druge osobe, SMS će se proglasiti nevažećim.

Ždrijeb nagrađenih bit će 10. 12. 2018. Skupa će biti izvučeno 154 dobitnika nagrada odnosno nagrađenih. Podatci nagrađenih bit će objavljeni na web-stranici www.orbit.com.hr najkasnije u roku od sedam (7) radnih dana od provedenog ždrijeba.
Svaki sudionik koji će u nagradnoj igri sudjelovati na gore navedeni način mora čuvati originalni račun (dokaz o kupovini) do kraja nagradne igre i pokazati ga kod preuzimanja nagrade.

Detaljna pravila Mars nagradne igre možete pronaći OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE