NaslovnicaBesplatne nagradne igreMastercard nagradna igra 2021: Mirjana Mikulec Interijeri i Retro Design Vam poklanjaju...

Mastercard nagradna igra 2021: Mirjana Mikulec Interijeri i Retro Design Vam poklanjaju makeover doma

Mastercard nagradna igra traje od 10.6.2021 do 30.6.2021.

Nagradni fond uključuje:
Prva nagrada je uređenje prostorije od maksimalno 20 m2 u vrijednosti od 10.000 kuna (PDV uključen), a za koje će se pobrinuti renomirana hrvatska dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec.
Druga nagrada jest vintage fotelja s pripadajućim tabureom, marke Retro Design, u vrijednosti 2.080 kuna (PDV uključen).
Ukupan fond nagradne igre je 12.080 kuna (PDV uključen)
Svaki sudionik za vrijeme trajanja nagradne igre može osvojiti samo jednu nagradu.

Sudionici nagradne igre mogu biti sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje se u razdoblju od 10. do 30. lipnja 2021. godine putem web stranice priceless.com prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe koje su neposredno uključene u pripremu i izvedbu nagradne igre.

Uvjet za sudjelovanje jest preuzimanje digitalnog iskustava dostupnog na link 1 i/ili digitalnog iskustva dostupnog na link 2 putem Mastercard kartice. Za stjecanje prava na sudjelovanje u nagradnoj igri, potrebno je preuzeti jedno od dva iskustva.

Nakon uspješnog preuzimanja minimalno jednoga digitalnog iskustva, potencijalni sudionici nagradne igre na svoju adresu e-pošte zaprimaju potvrde o uspješnom preuzimanju iskustva te poveznicu putem koje se mogu prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri, pristupiti Uvjetima i odredbama nagradne igre i Obrascu o zaštiti privatnosti te dati svoju suglasnost za sudjelovanje i prihvaćanje svih definiranih pravila.

Cijeli proces proces prijave je sljedeći:
1) Potencijalni sudionik posjećuje stranicu www.priceless.com i ondje se prijavljuje (ukoliko se već ranije registrirao) ili se registrira unoseći svoje podatke i prihvaćajući Priceless Cities Pravila Korištenja i Izjavu o privatnosti
2) Potencijalni sudionik preuzima jedno ili oba iskustva
3) Potencijalni sudionik zaprima e-poštu potvrde gdje se nalazi iskustvo koje je preuzeo zajedno s informacijom kako se prijaviti na nagradnu igru. Ondje mu je također objašnjeno da je potrebno kliknuti na poveznicu za uključenje u nagradnu igru koja se također odvija na www.priceless.com
4) Potencijalni sudionik klikne na poveznicu koja ga vodi na nagradnu igru koja se odvija na www.priceless.com
5) Na istoj poveznici potencijalni sudionik može pročitati i prihvatiti Pravila nagradne igre i povezanu Izjavu o privatnosti
6) Ukoliko se potencijalni sudionik složi s Pravilima nagradne igre, svoje podatke – ime i prezime, kontakt e-pošte i broj telefona te se uključuje u nagradnu igru klikom na CTA gumb – Prijavi se
7) Nakon toga, sudionik zaprima e-poštu potvrde uspješne prijave na nagradnu igru
8) Mastercard procesuira isključivo osobne podatke podijeljene prilikom prijave na nagradnu igru. Bilo koji drugi zahtjev za osobnim podacima od strane davatelja nagrada bit će procesuiran prema njihovim pravilima privatnosti. Pozivamo vas da pronađete i pregledate njihova pravila privatnosti prije nego s njima podijelite bilo koji dodatni osobni podatak. Mastercard nije odgovoran za bilo kakav oblik štete učinjen od strane davatelja nagrada.

Izvlačenje dobitnika održat će se u Zagrebu, u srijedu, 7.7.2021 Organizator će potom, slučajnim odabirom odabrati po jedan identifikacijski broj za svaku od navedenih nagrada te odabrane identifikacijske brojeve poslati u tvrtku Mastercard Europe SA koja će potom organizatoru ustupiti osobne podatke povezane s odabranim identifikacijskim brojevima – ime i prezime, e-mail adresu i kontakt broj mobitela.

Dobitnici će biti objavljeni na poveznici s detaljima nagradne igre, mrežnoj stranici mastercard.hr te na lokalnim profilima društvenih mreža Facebook i Instagram brenda Mastercard. Dobitnike će organizator također obavijestiti e-poštom na adresu koju su ostavili kao kontakt prilikom prijave na nagradnu igru.

Za sudjelovanje posjetite www.priceless.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE