McDonalds’s: Budi pratitelj igrača na UEFA EURO 2012

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraEuro 2012McDonalds's: Budi pratitelj igrača na UEFA EURO 2012
Oglasi

mcdonalds-euro-2012

McDonald’s organizira veliku nagradnu igru povodom EURO 2012. Informacije i novoj nagradnoj igri možete pronaći na stranici
McDonalds EURO 2012 nagradna igra

 

Oglasi

 

4.travnja počinje izbor za McDonald’s Pratitelja igrača na UEFA EURO 2012™

McDONALD’S PRATITELJ IGRAČA ISTRČAT ĆE NA TEREN S HRVATSKOM NOGOMETNOM REPREZENTACIJOM NA UTAKMICI HRVATSKA-IRSKA!

Nogometaš Silvio Marić u komisiji koja će izabrati hrvatskog predstavnika Pratitelja igrača

McDonald’sovi restorani u Hrvatskoj u razdoblju od 04.04.2012. do 04.05.2012. organiziraju izbor za Pratitelja igrača na UEFA EURO 2012™ utakmici Hrvatska-Irska u Poznanu, u Poljskoj koja će se održati 10. lipnja ove godine.

U komisiji koja će imati zadatak odabrati dijete u dobi od 6 do 10 godina, koje će kao službeni Pratitelj igrača, istrčati s hrvatskom reprezentacijom na teren uoči utakmice Hrvatska-Irska u Poznanu, bit će nogometaš Silvio Marić, profesorica razredne nastave Snježana Horvat i akademski slikar Damir Medvešek.

Pobjednika izbora odredit će odabir najboljeg dječjeg crteža na temu Nogomet, zajedno sa kreativnim tekstualnim objašnjenjem roditelja o tome zašto baš njegovo ili njezino dijete treba postati Pratitelj igrača. Odabrani najbolji zajednički kreativni rad djeteta i roditelja, o čemu će komisija donijeti odluku po završetku prikupljanja prijavnica, osigurat će pobjedniku ovog izbora, zajedno s njegovim ili njezinim roditeljem, 3-dnevno putovanje avionom u Poznan (od 09.06. do 11.06.2012.), koje uključuje i hotelski smještaj u hotelu 3*, organizirane aktivnosti druženja s djecom i roditeljima iz drugih europskih zemalja, posebne ulaznice za utakmicu Hrvatska-Irska, izlazak na teren djeteta s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, službenu uniformu Pratitelja igrača i suvenire s ovog međunarodnog programa.

U razdoblju održavanja ovog izbora, roditelji će moći prijaviti svoju djecu ispunjavanjem prijavnica koje će od 04.travnja biti dostupne u svim McDonald’s restoranima u Hrvatskoj, kao i na web stranici www.mcdonalds.hr. Sudjelovanje u izboru nije uvjetovano kupnjom u McDonald’su – dovoljno je samo da roditelji ispune prijavnicu u sklopu koje se nalazi i prostor za dječji crtež te je ubace u za to predviđene kutije u McDonald’s restoranima ili je pošalju poštom.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi