NaslovnicaKategorije nagradnih igaraEuro 2012McDonalds's: Budi pratitelj igrača na UEFA EURO 2012

McDonalds’s: Budi pratitelj igrača na UEFA EURO 2012

mcdonalds-euro-2012

McDonald’s organizira veliku nagradnu igru povodom EURO 2012. Informacije i novoj nagradnoj igri možete pronaći na stranici
McDonalds EURO 2012 nagradna igra

 

 

4.travnja počinje izbor za McDonald’s Pratitelja igrača na UEFA EURO 2012™

McDONALD’S PRATITELJ IGRAČA ISTRČAT ĆE NA TEREN S HRVATSKOM NOGOMETNOM REPREZENTACIJOM NA UTAKMICI HRVATSKA-IRSKA!

Nogometaš Silvio Marić u komisiji koja će izabrati hrvatskog predstavnika Pratitelja igrača

McDonald’sovi restorani u Hrvatskoj u razdoblju od 04.04.2012. do 04.05.2012. organiziraju izbor za Pratitelja igrača na UEFA EURO 2012™ utakmici Hrvatska-Irska u Poznanu, u Poljskoj koja će se održati 10. lipnja ove godine.

U komisiji koja će imati zadatak odabrati dijete u dobi od 6 do 10 godina, koje će kao službeni Pratitelj igrača, istrčati s hrvatskom reprezentacijom na teren uoči utakmice Hrvatska-Irska u Poznanu, bit će nogometaš Silvio Marić, profesorica razredne nastave Snježana Horvat i akademski slikar Damir Medvešek.

Pobjednika izbora odredit će odabir najboljeg dječjeg crteža na temu Nogomet, zajedno sa kreativnim tekstualnim objašnjenjem roditelja o tome zašto baš njegovo ili njezino dijete treba postati Pratitelj igrača. Odabrani najbolji zajednički kreativni rad djeteta i roditelja, o čemu će komisija donijeti odluku po završetku prikupljanja prijavnica, osigurat će pobjedniku ovog izbora, zajedno s njegovim ili njezinim roditeljem, 3-dnevno putovanje avionom u Poznan (od 09.06. do 11.06.2012.), koje uključuje i hotelski smještaj u hotelu 3*, organizirane aktivnosti druženja s djecom i roditeljima iz drugih europskih zemalja, posebne ulaznice za utakmicu Hrvatska-Irska, izlazak na teren djeteta s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, službenu uniformu Pratitelja igrača i suvenire s ovog međunarodnog programa.

U razdoblju održavanja ovog izbora, roditelji će moći prijaviti svoju djecu ispunjavanjem prijavnica koje će od 04.travnja biti dostupne u svim McDonald’s restoranima u Hrvatskoj, kao i na web stranici www.mcdonalds.hr. Sudjelovanje u izboru nije uvjetovano kupnjom u McDonald’su – dovoljno je samo da roditelji ispune prijavnicu u sklopu koje se nalazi i prostor za dječji crtež te je ubace u za to predviđene kutije u McDonald’s restoranima ili je pošalju poštom.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE