NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceMerci nagradna igra 2020: merci - zahvala za svaki okus

Merci nagradna igra 2020: merci – zahvala za svaki okus

Nagradni natječaj odvija se na području Republike Hrvatske i traje od 1. listopada 2020 do 30. studenog 2020

Nagradni fond uključuje 50 poklon paketa:
10 x SelectBox isprobavanje okusa za 2 osobe i merci Finest Selection
10 x SelectBox ZABAVA U PRIRODI za 2 osobe i merci Finest Selection
10 x SelectBox STOL ZA DVOJE za 2 osobe i merci Finest Selection
10 x SelectBox MASAŽA I WELLNESS za 2 osobe i merci Finest Selection
10 x SelectBox SPORT I ZABAVA za 2 osobe i merci Finest Selection

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici društva Storck Croatia d.o.o., društva Agencija 101 d.o.o., kao ni članovi njihovih užih obitelji.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:
1. Kupi bilo koje pakiranje merci proizvoda u jednom od trgovačkih lanaca Konzum, Spar, Plodine, Kaufland, Metro, i Tommy.
2. Na web stranici www.merci-promo.hr riješiti kviz i napisati poruku na čemu je kupac zahvalan svojim prijateljima (poruka mora biti duga minimalno 30 i max 300 znakova) te poslati prijavu zajedno s brojem računa i ostalim traženim podacima.

Originalni račun, iz kojeg je vidljivo kako je kupljeno bar jedno pakiranje merci, sudionici moraju čuvati kao dokaz do 15.12.2020.

U nagradnom natječaju je moguće sudjelovati veći broj puta, što znači da sudionik može više puta ispuniti kviz i poslati poruku na čemu je zahvalan prijateljima, te više puta unijeti broj računa. Sudionik na taj način povećava mogućnost za osvajanje nagrade, ali jedan sudionik može dobiti samo jednu nagradu.

Dobitnici će biti određeni na kraju nagradnog natječaja, odnosno 3. prosinca 2020 u sjedištu izvođača nagradnog natječaja. Komisija će među svim sudionicima izabrati 50 dobitnika koji će dobiti jedan od poklon paketa. Kriterij za osvajanje nagrade će biti napisana poruka “na čemu si zahvalan svojim prijateljima”. Izbor pobjednika temeljit će se na kreativnosti poslane poruke.

Dobitnici će biti obaviješteni o nagradi u roku od tri radna dana od izbora ili preko poslane elektronske adrese u roku od sedam dana objavljeni s imenom i prezimenom na web stranici www.merci-promo.hr

Dobitnici će primiti svoje nagrade putem pošte na adresu koju su javili organizatoru na e-adresu [email protected] u roku od sedam radnih dana od zaprimanja obavijesti organizatora o nagradi.

Za detaljna pravila natječaja kao i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE