NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMetro nagradna igra 2021: 20 godina s vama - osvoji automobil Hyundai...

Metro nagradna igra 2021: 20 godina s vama – osvoji automobil Hyundai Kona

Trajanje:

Metro nagradna igra traje od od 1.12.2021. do 31.12.2021. godine na METRO prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.

Nagrade:

  • 1x Hyundai Kona HEV FL 1.6 Gdi 6DCT DESIREit winter GALQ – jedinična vrijednost 116.608 kuna bez PDV-a
  • 3 x Apple Macbook Air 13.3“ – jedinična vrijednost: 7.575,20 kuna (PDV uključen)
  • 5 x Apple Iphone 13 128 GB – jedinična vrijednost: 6.055,20 kuna (PDV uključen)
  • 10 x METRO vaučer u iznosu od 1.000 kn – jedinična vrijednost: 1.000,00 kuna (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju svi METRO kupci, punoljetne fizičke osobe koje su
državljani Republike Hrvatske.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemajuzaposlenici priređivača nagradne igre.

Uvjeti za sudjelovanje u METRO nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja ostvaruju svi METRO kupci, punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske i koje su u razdoblju od 1.12.2021. do 31.12.2021. godine na METRO prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj obave kupovinu u minimalnom iznosu od 700 kuna (sPDV-om) po jednom računu.

Nakon kupovine u iznosu od 700kuna (s PDV-om) kupac dobiva nagradni listić na kojem čitljivim rukopisom ispunjava podatke (ime i prezime fizičke osobe, broj računa, adresa, poštanski broj i grad, važeći kontakt broj telefona/mobitel, e-mail). Uzimaju se u obzir isključivo nagradni listići na kojima su čitljivo popunjeni svi traženi podaci.

VAŽNO!

Za kupnju proizvoda koji su na policama označeni posebnom oznakom "20 godina s Vama", kupac nakon kupovine u iznosu većem od 700,00 kuna (s PDV-om) dobiva dva nagradna listića te tako udvostručuje šanse za dobitak.

Ispunjeni nagradni listić se ubacuje u za to namijenjenu kutiju na prodajnom mjestu koja je posebno označena natpisom “20 godina s Vama”. Samo na vrijeme prispjeli nagradni listići s brojem računa prema kojem je obavljena kupovina u iznosu većem od 700 kuna (s PDV-om) mogu sudjelovati u nagradnom izvlačenju pod uvjetom da su potpuno, točno i čitljivo ispunjeni.

Izvlačenje nagrada

Svaki izvučeni račun ručno će se provjeriti od strane ovlaštenog zaposlenika METRO-a koji će provjeriti ispunjenost uvjeta – potrošenih minimalno 700 kuna (s PDV-om) po jednom računu tijekom kupovine te popunjenost svih podataka na nagradnom listiću. Računi koji zadovoljavaju uvjete za prijavu ulaze u izvlačenje koje će se održati 17. siječnja 2022.

Izvlačenje nagrada održat će se 17. siječnja 2022. godine u METRO veleprodajnom centru Jankomir (Jankomir 31, 10 090 Zagreb). U izvlačenju nagrada sudjeluju svi sudionici koji su ispunili uvjete iz iz pravila nagradne igre.

Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija sastavljena od predstavnika METRO-a te javni bilježnik. O tijeku izvlačenja vodi se odgovarajući zapisnik.

Objave rezultata izvlačenja dobitnika

Imena dobitnika nagrada bit će objavljeni na stranicama METRO-a (www.metro-cc.hr) najkasnije u roku od osam dana od održanog izvlačenja. Svaki dobitnik nagrade zaprimiti će informaciju o dobivenoj nagradi putem kontakt e-maila koji je sudionik nagradne igre zabilježio prilikom prijave.

Rok i način preuzimanja nagrada

Dobitnici nagrada dužni su nagrade preuzeti najkasnije u roku od 30 dana od dana objave rezultata izvlačenja na stranicama METRO-a i nagradne igre, a nagrade se mogu preuzeti u METRO-centrima u kojima im je izdana METRO-iskaznica ili obavljena kupovina.

Nagrade će se predati isključivo dobitnicima uz predočenje osobne iskaznice. Umjesto dobitniku neposredno, nagrada se može predati i osobi koju je dobitnik nagrade pisanom punomoći ovlastio za preuzimanje nagrade, ovjerenom od strane javnog bilježnika, pod uvjetom da se punomoćnik METROu legitimira izvornikom te punomoći i osobnom iskaznicom.

Dobitnici nagrada koji ne preuzmu svoje nagrade u navedenom roku, pisano će biti obaviješteni da nagradu mogu podići u dodatnom roku od 15 dana.

Pravila

Metro nagradna igra 2021 traje do 31.12.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE