Mikronis nagradna igra 2021: Za 20 godina povjerenja Mikronis za Vas nagrade sprema

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMikronis nagradna igra 2021: Za 20 godina povjerenja Mikronis za Vas nagrade...
Oglasi

Mikronis nagradna igra 2021 traje do 25. ožujka 2021. godine i traje do 15. travnja 2021. godine

Nagradni fond nagradne igre uključuje sljedeće nagrade:
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Mikronis d.o.o. i svake druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju nagradne igre. Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici pristaju da ih organizator može povremeno kontaktirati vezano za vlastite promotivne aktivnosti. Sudionici se u bilo kojem trenutku mogu besplatno odjaviti od primanja takvih obavijesti slanjem e-mail-a na adresu: webmaster@mikronis.hr ili pozivom na broj 01 6462 048

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji proizvod iz ponude Mikronisa sa minimalnim iznosom računa 200 kuna, u prodavaonicama Mikronisa u Republici Hrvatskoj navedenim u pravilima nagradne igre ili na webu www.mikronis.hr unutar perioda trajanja nagradne igre. Nagradna igra se odnosi na određene prodajne centre Mikronisa. U Zagrebu trgovine na lokacijama Nova cesta 166, Jurišićeva 16, Lenovo exlusive Storeu Vice Vukova 6 , HP Brand Store Vice Vukova 6, Mikronis multibrand Avenija Dubrovnik 15, Gaming Store Avenija Dubrovnik 15; u Zadru – Ulica bana Josipa Jelačića 1 te putem weba www.mikronis.hr.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS na broj 60141 s ključnom riječi MIKRONIS, brojem računa te osobnim podacima koji uključuju ime i prezime, adresu (ulica i broj te mjesto stanovanja i poštanski broj. Cijena jedne SMS poruke za krajnjeg korisnika je 2,40 kn s uključenim PDV-om te 1,92 kn bez PDV-a. Duljina SMS poruke ograničena je na 160 znakova, odnosno na 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č,ć,đ,š,ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se po završetku nagradne igre i u ponedjeljak, 19.4.2021. godine u sjedištu organizatora poduzeća Mikronis d.o.o., Nova cesta 166, 10000 Zagreb, pod nadzorom tročlane Komisije. U nagradnom izvlačenju sudjeluju svi ispravno i potpuno popunjeni poslani SMS-ovi i to u periodu od 25. ožujka 2021. do 15. travnja 2021. (uključujući oba datuma). Izvlačenje nagrada će se obaviti slučajnim odabirom iz ukupno primljenih ispravno i potpuno poslanih SMS porukao, a odvijati će se putem računalne aplikacije za izvlačenje dobitnika. Izvlačenje nagrada odvijat će se. O završnom izvlačenju bit će sastavljen zapisnik.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na stranici www.mikronis.hr. Slanjem SMS-a za sudjelovanje u nagradnoj igri dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime, adresa i fotografija. Dobitnici svih nagrada bit će nakon nagradnog izvlačenja obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Nagrade će se preuzimati u Mikronis poslovnici Nova cesta 166, u Zagrebu. Ukoliko dobitnik nagrade nije u mogućnosti nagradu preuzeti u navedenom Mikronisovom prodajnom centru, nagrada će mu biti poslana na kućnu adresu. U slučaju da dobitnik iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, ista će biti predana trećoj osobi, koja će na temelju punomoći ovjerene kod javnog bilježnika moći preuzeti nagradu u ime i za
račun dobitnika. Ukoliko korisnik u roku od 30 dana od dana nagradnog izvlačenja ne preuzme nagradu, organizator će ga ponovo obavijestiti i odrediti naknadni rok za podizanje nagrada od 8 dana. Ako po isteku 8 dana naknadnog roka za podizanje nagrada ostane nepodijeljenih nagrada, postupit će se sukladno Zakonu o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (“Narodne novine” br.87/2009).

Za popuste koje je Mikronis pripremio povodom 20 godina rada i detaljna pravila Mikronis nagradne igre pogledajte OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi