NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMikronis nagradna igra 2021: Za 20 godina povjerenja Mikronis za Vas nagrade...

Mikronis nagradna igra 2021: Za 20 godina povjerenja Mikronis za Vas nagrade sprema

Mikronis nagradna igra 2021 traje do 25. ožujka 2021. godine i traje do 15. travnja 2021. godine

Nagradni fond nagradne igre uključuje sljedeće nagrade:
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Mikronis d.o.o. i svake druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju nagradne igre. Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici pristaju da ih organizator može povremeno kontaktirati vezano za vlastite promotivne aktivnosti. Sudionici se u bilo kojem trenutku mogu besplatno odjaviti od primanja takvih obavijesti slanjem e-mail-a na adresu: [email protected] ili pozivom na broj 01 6462 048

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji proizvod iz ponude Mikronisa sa minimalnim iznosom računa 200 kuna, u prodavaonicama Mikronisa u Republici Hrvatskoj navedenim u pravilima nagradne igre ili na webu www.mikronis.hr unutar perioda trajanja nagradne igre. Nagradna igra se odnosi na određene prodajne centre Mikronisa. U Zagrebu trgovine na lokacijama Nova cesta 166, Jurišićeva 16, Lenovo exlusive Storeu Vice Vukova 6 , HP Brand Store Vice Vukova 6, Mikronis multibrand Avenija Dubrovnik 15, Gaming Store Avenija Dubrovnik 15; u Zadru – Ulica bana Josipa Jelačića 1 te putem weba www.mikronis.hr.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS na broj 60141 s ključnom riječi MIKRONIS, brojem računa te osobnim podacima koji uključuju ime i prezime, adresu (ulica i broj te mjesto stanovanja i poštanski broj. Cijena jedne SMS poruke za krajnjeg korisnika je 2,40 kn s uključenim PDV-om te 1,92 kn bez PDV-a. Duljina SMS poruke ograničena je na 160 znakova, odnosno na 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č,ć,đ,š,ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se po završetku nagradne igre i u ponedjeljak, 19.4.2021. godine u sjedištu organizatora poduzeća Mikronis d.o.o., Nova cesta 166, 10000 Zagreb, pod nadzorom tročlane Komisije. U nagradnom izvlačenju sudjeluju svi ispravno i potpuno popunjeni poslani SMS-ovi i to u periodu od 25. ožujka 2021. do 15. travnja 2021. (uključujući oba datuma). Izvlačenje nagrada će se obaviti slučajnim odabirom iz ukupno primljenih ispravno i potpuno poslanih SMS porukao, a odvijati će se putem računalne aplikacije za izvlačenje dobitnika. Izvlačenje nagrada odvijat će se. O završnom izvlačenju bit će sastavljen zapisnik.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na stranici www.mikronis.hr. Slanjem SMS-a za sudjelovanje u nagradnoj igri dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime, adresa i fotografija. Dobitnici svih nagrada bit će nakon nagradnog izvlačenja obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Nagrade će se preuzimati u Mikronis poslovnici Nova cesta 166, u Zagrebu. Ukoliko dobitnik nagrade nije u mogućnosti nagradu preuzeti u navedenom Mikronisovom prodajnom centru, nagrada će mu biti poslana na kućnu adresu. U slučaju da dobitnik iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, ista će biti predana trećoj osobi, koja će na temelju punomoći ovjerene kod javnog bilježnika moći preuzeti nagradu u ime i za
račun dobitnika. Ukoliko korisnik u roku od 30 dana od dana nagradnog izvlačenja ne preuzme nagradu, organizator će ga ponovo obavijestiti i odrediti naknadni rok za podizanje nagrada od 8 dana. Ako po isteku 8 dana naknadnog roka za podizanje nagrada ostane nepodijeljenih nagrada, postupit će se sukladno Zakonu o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (“Narodne novine” br.87/2009).

Za popuste koje je Mikronis pripremio povodom 20 godina rada i detaljna pravila Mikronis nagradne igre pogledajte OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE