NaslovnicaIzdvojenoMilka: Uhvati Max trenutak i osvoji nagrade!

Milka: Uhvati Max trenutak i osvoji nagrade!

Trajanje:

Milka nagradni foto natječaj traje od 24.04.2023. u 10:00 sati do 28.05.2023. u 23:59 sati

Nagrade:

 • 3 x let balonom za četiri osobe (dobitnika i njegova tri prijatelja), koji uključuje let balonom, uslugu profesionalnog fotografa i doručak/brunch.
 • 10 x GoPro Hero kamera
 • 25 x Milka slatki paket od minimum 3 kg proizvoda

VAŽNA OBAVIJEST sa službene stranice

OBAVIJEST sa službene stranice zbog čega vas molimo da pročitate i službena pravila.

“Dragi sudionici, 

obavještavamo Vas da je došlo do promjene Pravila nagradnog natječaja “Uhvati Mmmax trenutak” te Vas molimo da pročitate i upoznate se s istima.
Izmjene Pravila napravljene su s ciljem smanjenja mogućnosti zlouporaba tijekom glasovanja i njihovog utjecaja na izbor pobjednika.
Ova Pravila primjenjivat će se od sljedećeg dana nakon objave na ovoj web stranici, odnosno od 8.svibnja 2023. godine.”


Promjene su napravljene u člancima 4.,6. i 7.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici nagradnog natječaja mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

 1. Posjeti www.milkamaxtrenutak.hr i registriraj se
 2. Odaberi 3 od ponuđenih 6 tema
 3. Dodaj 3 fotografije u predviđenom prostoru i stvoriti svoj Milka Mmmax album koji će sadržavati fotografije koje tematski odgovaraju zadanom albumu i na kojima je obavezno vidljiva jedna od Milka Mmmax čokolada

Napomene:

 • Jedna osoba s istom e-mail adresom i korisničkim imenom može odabrati samo 3 teme i objaviti samo jedan album.
 • Sudionik treba dodati najmanje 3 fotografije.
 • Fotografija mora biti u JPG ili PNG formatu, rezolucije ne manje od 600×600 i ne veće od 2560×2560 piksela. Veličina formata može biti maksimalno 20 MB.
 • Navedene će fotografije biti dostupne samo na navedenoj web stranici i priređivač ih neće dijeliti ili prenositi.
 • Sudionik natječaja jamči da je autor i isključivi nositelj svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da ne postoje autorska, srodna i druga prava i potraživanja trećih osoba, da je isključivo ovlašten za davanje privole za korištenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno izlaganje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.
 • Zabranjeno je objavljivanje fotografija javnih osoba.
 • Sudionik se obvezuje ishoditi sve suglasnosti, dozvole ili odobrenja trećih osoba za korištenje elemenata koji pripadaju tim trećim osobama, kao i za objavu slike trećih osoba na fotografijama.

Dijeljenje Milka Mmmax albuma

Sudionik natječaja može podijeliti poveznicu sa svojim Milka Mmmax albumom putem društvenih mreža ili “chat app” i pozvati svoje prijatelje da glasuju za njegov Milka Mmmax album.

Dijeljenje Milka Mmmax albuma je moguće nakon završetka postupka odobrenja i nakon što sudionik primi obavijest na e-mail da je Milka Mmmax album javno vidljiv i da je poveznica za dijeljenje dostupna za korištenje.

Sudionik natječaja može odabrati između dvije opcije:

 • da njegov album mogu podijeliti treće osobe putem društvenih mreža ili/i „chat“ app
 • da njegov album ne mogu podijeliti treće osobe

Glasanje za Milka Max album

Svi zainteresirani (bez obveze prijave/registracije) mogu glasati samo jednom dnevno za najviše jedan Milka Mmmax album.

Glasanje se odvija na način da osoba koja želi glasovati mora pristupiti određenom albumu i glasovati klikom na gumb “Glasaj za album”.

Kriteriji za glasovanje su kreativnost izražena u objavljenim fotografijama, kao i činjenica da fotografije podržavaju vrijednosti koje promiče Priređivač natječaja, a posebno prijateljstvo, suosjećanje, ljepotu dijeljenja i sl.

Odabir dobitnika

TJEDNE NAGRADE ZA POBJEDNIKE NATJEČAJA

Svaki tjedan tijekom nagradnog natječaja bit će proglašeno 5 sudionika koji su na temelju glasova i odluke stručnog žirija ocijenjeni najboljima i koji će kao nagradu dobiti Milka slatki paket za pobjedu u nagradnom natječaju za taj tjedan.

GLAVNE NAGRADE ZA POBJEDNIKE NATJEČANJA

Nakon završetka nagradnog natječaja bit će proglašena 3 sudionika koji su na osnovu glasova i odluke stručnog žirija ocjenjeni kao najbolji i koji će kao nagradu za pobjedu dobiti: 3x Let balonom za sebe i tri prijatelja; te će biti proglašeno sljedećih 10 sudionika koji su na temelju glasova i odluke stručnog žirija ocijenjeni i koji će kao nagradu dobiti kameru GoPro Hero 11 za pobjedu na natječaju.

Odabir 10 sudionika s najvećim brojem glasova nagradnog natječaja izvršit će se za dodjelu tjednih nagrada 14.05., 21.05. i 28.05. 2023. u 23:59 sati, dok će se izbor 50 sudionika s najvećim brojem glasova u nagradnom natječaju za dodjelu leta balonom i GoPro Hero 11 kamere obaviti 8. lipnja 2023. godine. godine.

* Izbor potencijalnih dobitnika natječaja za tjedne nagrade koji je bio 30.04. i 07.05. izvršen je primjenom prethodne verzije Pravila nagradnog natječaja.

Objava dobitnika

Imena dobitnika (naziv vlasnika albuma) bit će objavljena u roku od 15 dana od završetka nagradnog natječaja, a objave će biti na internetskoj stranici www.milkamaxtrenutak.hr i www.nagradne.hr

Priređivač će sljedećeg dana na web stranici objaviti korisničko ime osobe čiji je album Milka Mmmax osvojio najviše glasova u odnosu na dan izbora pobjednika za tjedne nagrade, a dobitnici GoPro Hero 11 kamere i leta balonom će biti objavljeni 1. lipnja 2023. godine.

Obavijest dobitnicima o osvojenim nagradma

Priređivač će kontaktirati potencijalne dobitnike u roku od 72 sata od objave slanjem e-mail poruke, a sve u svrhu dodatne obavijesti o osvajanju nagrade i načinu preuzimanja iste.

Istovremeno s obavijesti potencijalnih dobitnika da su osvojili nagradu, priređivač će ih zamoliti da u roku od 48 sati od trenutka primitka obavijesti pošalju e-mail i dostave priređivaču određene podatke, a sve u svrhu provjere ispunjavanje uvjeta i dodjela nagrade.

Podaci koje potencijalni dobitnik treba dostaviti priređivaču su: ime i prezime, puna adresa za dostavu paketa, broj telefona i datum rođenja. Ukoliko potencijalni dobitnik ne dostavi navedene podatke u roku od 48 sati od trenutka primitka obavijesti, priređivač će mu poslati opomenu da to učini.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na prvi poziv priređivača ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od trenutka primitka obavijesti u obliku opomene, gubi pravo na nagradu, a nagrada dodjeljuje se prvom sljedećem sudioniku čiji album Milka Mmmax osvoji najveći broj glasova.

Dostava i isporuka nagrada

Nagrade će biti dostavljene/isporučene od strane administratora za dostavu nagrada najkasnije u roku od 30 dana od završetka nagradnog natječaja.

Kao dokaz preuzimanja nagrade priređivač i administratora za dostavu nagrada će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte), priređivač i administratora za dostavu nagrade će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje posjetite www.milkamaxtrenutak.hr

Za detaljna pravila posjetite kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x