Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreMiss7: Ispuni anketu i osvoji obiteljski vikend u luksuznom Falkensteiner Family Hotelu...

Miss7: Ispuni anketu i osvoji obiteljski vikend u luksuznom Falkensteiner Family Hotelu Diadora s 5 zvjezdica!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradni natječaj traje od 20.03.2023. do 10.04.2023.

Nagrade:

  • 1x Obiteljski hotel Falkensteiner Family Hotel Diadora * za 2 odraslih i 2 djece (do 12 god) i uklj. polupansionom, rezervacije na upit i prema raspoloživosti izuzev termina od 01.06. – 30.09.

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.

Oglasi

Kako sudjelovati?

  1. Posjetite web stranicu www.miss7.24sata.hr
  2. Od sudionika se traži da ispune anketu za potrebe projekta Woman’s Choice, velikog istraživanja koje provodi miss7 o različitim navikama, stavovima, omiljenim brendovima i potrošačkoj kulturi žena u Hrvatskoj.
  3. Na kraju ankete možete potvrditi sudjelovanje u nagradnom natječaju te odgovoriti na pitanje – Zašto baš ti trebaš ovaj predivni odmor.

Nagrađuje se 1 najkreativniji odgovor.

Oglasi

Proglašenje dobitnika

Na kraju natječaja će na web stranici www.miss7.hr biti objavljena dobitnica. Ime, prezime i prijavljeni materijal sudionika i dobitnika je moguće objaviti i na web adresi www.miss7.hr, te korisititi u svrhu novog članka po isteku natječaja. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane Pravilima nagradnog natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici ovog natječaja biti će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila u roku od tri dana od dana završetka natječaja ili telefonski na broj mobitela. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne potvrdi preuzimanje nagrade te ne pošalje organizatoru podatke za dostavu nagrade odgovorom na e-mail organizatora, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite https://miss7.24sata.hr/.

Za detaljna pravila posjetite Miss7 web stranicu.

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x