NaslovnicaIzdvojenoMonster nagradna igra 2020: Monster i Tisak daruju vam ludu vožnju!

Monster nagradna igra 2020: Monster i Tisak daruju vam ludu vožnju!

Monster nagradna igra traje od 6.7.2020. u 00.00 i traje do 15.8.2020. u 23:59 u prodajnim mjestima TISAK plus d.o.o.

Nagradni fond uključuje:
2 x Bicikl
8 x Ruksak
1000 x Naljepnice

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina koje od 6.7.2020. do 15.8.2020. u bilo kojemu prodajnom mjestu TISAK plus d.o.o. na području Republike Hrvatske kupi 1 proizvod naveden u pravilima te pošalju SMS poruku sadržaja Monster, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054. Trošak sudjelovanja (slanje SMS poruke) snosi sudionik nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn s PDV-om.

Proizvodi su koji sudjeluju u nagradnoj igri su:
Monster Energy 500 ml limenka
Monster Zero Ultra 500 ml limenka
Monster L.Hamilton 500 ml limenka
Monster Pipeline Punch 500 ml limenka
Monster Ultra White 355ml limenka

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnoga odabira 17.8.2020., a dobitnici nagradne igre bit će izvučeni metodom slučajnoga odabira s pomoću računalnoga sustava. Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Coca‑Cola HBC Hrvatska d.o.o. na adresi u Zagrebu, Sachsova 1. Prisustvovat će mu tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o.

Dobitnike nagrada priređivač će obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem telefonski, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na stranici priređivača https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od nagradnoga izvlačenja. Dobitnicima nagrade ista se dostavlja od strane Priređivača u roku od 30 (trideset) dana od dana kad ih Priređivač obavijesti o dobivenoj nagradi. Nagrade se šalju na adresu dobitnika iz SMS poruke. Priređivač može tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod.

Za detaljna pravila Monster nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE