Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMonster nagradna igra 2021: OSVOJI MONSTER ENERGY BMX

Monster nagradna igra 2021: OSVOJI MONSTER ENERGY BMX

Oglasi
Oglasi

Monster nagradna igra počinje 01.6.2021. u 00.00.00 i traje do 31.7.2021. u 23.59.59.

Nagrade su:
3 x Monster Energy BMX

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi Priređivača iz kategorije energijskih pića, i to:
Monster Energy 500 ml limenka
Monster Zero Ultra 500 ml limenka
Monster L.Hamilton 500 ml limenka
Monster Pipeline Punch 500 ml limenka
Monster The Doctor 500ml limenka
Monster Mango Loco 500ml limenka
Monster Energy Mega 553ml limenka
Monster Energy Ultra Blue 500ml limenka
Monster Energy Pacific Punch 500ml limenka

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina osim zaposlenika Priređivača i društava koja sudjeluju u provedbi nagradne igre, NTH MOBILE d.o.o. i INOVINE d.d. te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina koje od 01.06.2021. do 31.07.2021. u bilo kojem prodajnom mjestu INOVINE d.d. na području Republike Hrvatske kupe 1 (jedan) proizvoda Priređivača iz članka 4. Pravila te pošalju SMS poruku sadržaja Monster, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60141.

Oglasi

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om) ili 1,92 kn (bez PDV-a).

Javno nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 18. kolovoza 2021., a obavit će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo.

Oglasi

Dobitnike će nagrada Priređivač obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem na adresu koja je navedena sukladno pravilima i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.
Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici Priređivača https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Osvojene nagrade se dostavljaju njihovim dobitnicima od strane Priređivača u roku od 30 (trideset) dana od dana kad ih je Priređivač pisanim putem obavijestio o dobivenoj nagradi. Nagrade se šalju na adresu dobitnika iz SMS poruke.

Za detaljna pravila Monster nagradne igre kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi