Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMonster nagradna igra 2021: Osvoji iskustvo života #COMEWITHIS

Monster nagradna igra 2021: Osvoji iskustvo života #COMEWITHIS

Oglasi
Oglasi

Monster nagradna igra traje od 01.02.2021. u 00.00 do 31.03.2021. u 23.59.

Nagradni fond iznosi 45.000,00 kn (+ PDV), a dobitnik ima pravo izabrati samo jednu od sljedećih nagrada:
– Replika R125 Yamaha Motora, kaciga te ostala pripadajuća oprema
– YZ250F Yamaha Motor, MX tim oprema
– Bicikl – ULTIMATE SCOTT RANSOM 900 Tuned – 29″ Carbon, vaučer za opremu, GO PRO kamera

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina koje u periodu trajanja nagradne igre u bilo kojem prodajnom mjestu KONZUM PLUS d.o.o. na području Republike Hrvatske kupe 2 proizvoda. Nagradna se igra se priređuje i provodi u prodajnim mjestima KONZUM PLUS d.o.o.

Oglasi

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi Priređivača iz kategorije energijskih pića, i to:
1. Monster Energy 500 ml limenka
2. Monster Zero Ultra 500 ml limenka
3. Monster L.Hamilton 500 ml limenka
4. Monster Pipeline Punch 500 ml limenka
5. Monster The Doctor 500ml limenka
6. Monster Mango Loco 500ml limenka
7. Monster Ultra Red 500ml limenka
8. Monster Ultra Sunrise 500ml limenka

Nakon ostvarene kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS poruku sadržaja Monster, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60141. Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati samo pod svojim imenom i prezimenom te sudjelovanjem u nagradnoj igri potvrđuje da su svi navedeni osobni podaci isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s ovim Pravilima.

Oglasi

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 13. travnja 2021.

Javno izvlačenje nagrada održat će se u poslovnim prostorijama priređivača Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, OIB: 12385860076

Oglasi

Ime dobitnika bit će objavljeno na web stranici https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Dobitnika će priređivač nagradne igre obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika, kako bi se dogovorili detalji oko uručenja nagrade.

Dobitnik je dužan u roku od 8 kalendarskih dana od primitka telefonske obavijesti o osvojenoj nagradi obavijestiti priređivača o svom odabiru nagrade, i to na e-poštu: [email protected]. U protivnom, priređivač ima pravo dodijeliti dobitniku bilo koju od ponuđenih nagrada, po svom vlastitom izboru.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi