NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloMonster nagradna igra 2021: Osvoji ultimativni avanturistički set za surfanje uz Monster...

Monster nagradna igra 2021: Osvoji ultimativni avanturistički set za surfanje uz Monster Energy

Monster nagradna igra traje od 1.3.2021. u 00.00 do 30.4.2021. u 23.59.

Nagradni fond uključuje:
3 x Brendirano odijelo za surfanje + daska za surfanje + Go pro kamera

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina osim zaposlenika priređivača i društava koja sudjeluju u provedbi nagradne igre, NTH MOBILE d.o.o. i Plodine d.d., te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri osvaruje se kupovinom dva Monster proizvoda navedenim u pravilima u bilo kojem prodajnom mjestu Plodine d.d. na području Republike Hrvatske te slanjem SMS poruku sadržaja Monster, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054. Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om) ili 1,92 kn (bez PDV-a).

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su sljedeći Monster proizvodi iz kategorije energijskih pića:

  1. Monster Energy 500 ml limenka
  2. Monster Zero Ultra 500 mllimenka
  3. Monster L.Hamilton 500 ml limenka
  4. Monster Pipeline Punch 500 ml limenka
  5. Monster The Doctor 500ml limenka
  6. Monster Mango Loco 500ml limenka
  7. Monster Energy Mega 553ml limenka
  8. Monster Energy Ultra Blue 500ml limenka

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta ali s različitim brojem računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo, a odvijat će se metodom slučajnog odabira 15. svibnja 2021. godine. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre – od 1.3.2021. u 00.00.00 do 30.4.2021. u 23.59.59 – koje udovoljavaju pravilima nagradne igre.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na stranici nagradne igre https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja. Osvojene nagrade se dostavit će se dobitnicima od strane priređivača u roku od 30 dana od dana kad ih je priređivač pisanim putem obavijestio o dobivenoj nagradi. Nagrade se šalju na adresu dobitnika iz SMS poruke.

Za detaljna pravila Monster nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE