NaslovnicaBesplatne nagradne igreMonster nagradna igra: Osvoji Monster Energy BMX

Monster nagradna igra: Osvoji Monster Energy BMX

Trajanje:

Monster nagradna igra traje od 15.06.2022. od 00:01 i traje do 15.08.2022. do 23:59.

Nagrade:

  • 3 x Monster Energy® brandirani BMX bicikl

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Promocija je otvorena za sve osoba starije od 18 godina i koje imaju prebivalište u Hrvatskoj.

Sudjelovanje nije dozvoljeno zaposlenicima ili članovima obitelji zaposlenika Monster Energy-ja ili povezanih društava, Monster Energy-ja, izvođača, podizvođača, agenata ili upućenika ili bilo koga profesionalno povezanih s promocijom.

Kako sudjelovati?

Sudionici se mogu prijaviti za promociju na stranici www.monsterenergy.com podnošenjem detalja (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona, datum rođenja i adresa e-pošte) i odgovaranjem na sljedeće pitanje (u manje od 30 riječi): “Zašto bi Vi trebali osvojiti Monster Energy BMX?”

Odabir dobitnika

Žiri za odabir dobitnika se sastoji od dva predstavnika tvrtke Monster Energy i jednog neovisnog člana, a odabrat će u roku od 14 dana od datuma završetka nagradne igre 3 službena pobjednika.

Pobjedniči odgovor pokazuje najkreativniji i najoriginalniji odgovor, domišljatost, najbolje shvaćanje brandova BMX i Monster Energy® i najbolje korištenje rječnika i stila pisanja.

Preuzimanje nagrada

Pobjednik će biti obaviješten e-porukom i/ili telefonom putem adrese e-pošte i/ili broja telefona danim u prijavi za Promociju, u roku od 7 dana nakon postupka odabira.

Detalje o isporuci nagrade odredit će Monster Energy po vlastitoj apsolutnoj diskreciji. Detalji isporuke nagrade (uključujući ali ne ograničavajući se na vrijeme, datum i mjesto isporuke) bit će dani pobjedniku u obavijesti.

Prije nego što bude proglašen pobjednikom i primi svoju Nagradu, potencijalni će pobjednik morati dokazati da ispunjava uvjete, uključujući, bez ograničenja, dokaz o dobi, prebivalištu, identitetu, što može uključivati, ali nije ograničeno na, kopiju dokaza o prebivalištu, putovnicu i/ili sličan identifikacijski dokument koji je izdala vlada.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje i pravila posjeti www.monsterenergy.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE