NaslovnicaAdventski kalendari 2020Muller adventski kalendar 2020

Muller adventski kalendar 2020

Adventski kalendari 2021 se nalazi OVDJE

Kao i svake godine Mueller je najavio novi nagradni Muller adventski kalendar 2020 u katalogu igračaka 2020. I ove godine uz Muller katalog igračaka 2020. možete igrati Muller adventski kalendar od 1.12.2020 do 24.12.2020

Kako igrati Muller adventski kalendar 2020?

Pravila za sudjelovanje su ista kao i prethodnih godina:
1. Pronađi aktualna vratašca na adventskom kalendaru i otvori ih, a a njima ćeš pronaći novo nagradno pitanje i nagradu dana.
2. Riješi zagonetku vezanu uz igračke u katalogu
3. Posjeti stranicu www.mueller.hr i otvori stranicu adventskog kalendara 2020
4. Upiši odgovor, ispuni tražene podatke u poljima, klikni na “Sudjeljute sada” i pričekaj izvlačenje nagrada

Pravo na sudjelovanje u kvizu imaju svi građani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Zaposlenici Mϋller trgovine Zagreb d.o.o. i njihovi srodnici (roditelji, supružnici, djeca, braće, sestre, izvanbračni partneri) nemaju prava sudjelovanja u kvizu.

U vremenskom periodu trajanja nagradnog natječaja (od 01.12.2020. do 24.12.2020.) potrebno je prijaviti se na internetsku stranicu www.mueller.hr. Otvorit će se prozor s adventskim kalendarom. Na adventskom kalendaru potrebno je pronaći vrata s aktualnim datumom, te kliknuti na njega. Nakon toga će se pojaviti nagradno pitanje na koje sudionik mora dati točan odgovor. Sudionici koji daju točan odgovor na nagradno pitanje dana, dužni su ispuniti obrazac s osobnim podacima čime sudjeluju u nagradnom natječaju.

Adventski kalendar s pitanjima može se pronaći i na prvoj stranici božićnog kataloga igračaka Mϋller trgovine Zagreb d.o.o.  Božićni katalog igračaka možete besplatno dobiti na na svim prodajnim mjestima Mϋllera ili prelistati na www.mueller.hr. Sudjelovanje u nagradnom advenstkom kalendaru je moguće svaki dan bezbroj puta.

Dobitnici nagrada bit će telefonskim i pismenim putem obaviješteni o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od osam  radnih dana nakon svakog izvlačenja. Rok za preuzimanje nagrada je 30 radnih dana od primitka obavijesti o dobitku.

Ime, prezime dobitnika te mjesto iz kojega dolazi bit će objavljeno na internetskoj stranici www.mueller.hr, 10 radnih dana od datuma izvlačenja

Za detaljna pravila i igranje Muller adventskog kalendara 2020 posjetite našu stranicu 1.12.2020

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE