NaslovnicaAdventski kalendari 2023Dobitnici: Muller adventski kalendar 2023

Dobitnici: Muller adventski kalendar 2023

Trajanje:

Muller nagradna igra “Muller adventski kalendar 2023”  traje u periodu od 01.12.2023. do 24.12.2023. godine (uključujući oba datuma).

Dobitnici

Dobitnici Muller adventskog kalendaa su na stranici www.mueller.hr

Pravo sudjelovanja

Pravo na sudjelovanje u kvizu imaju svi građani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Zaposlenici Mϋller trgovine Zagreb d.o.o. i njihovi srodnici (roditelji, supružnici, djeca, braće, sestre, izvanbračni partneri) nemaju prava sudjelovanja u kvizu.

Kako igrati Muller adventski kalendar 2023?

U vremenskom periodu trajanja nagradnog natječaja (od 01.12.2023. do 24.12.2023.) potrebno:

  1. Prijaviti se na internetsku stranicu www.mueller.hr
  2. Otvorit će se prozor s adventskim kalendarom.
  3. Na adventskom kalendaru potrebno je pronaći vrata s aktualnim datumom te kliknuti na njega. Nakon toga će se pojaviti nagradno pitanje na koje sudionik mora dati točan odgovor.
  4. Upišite odgovor, ispunite tražene podatke u poljima, kliknite na “Sudjeljute sada” i pričekajte izvlačenje nagrada

VAŽNO! Kako biste uspješno predali obrazac za sudjelovanje, pravilno i potpuno ispunite sva obavezna polja (*).
1) Ako slanje ne uspije, pokušajte upotrijebiti drugi uređaj (mobilni telefon, tablet, prijenosno računalo, osobno računalo) ili drugi internetski preglednik (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge).
2) Kod upisivanja odgovora na pitanje, koristite samo slova i brojke i izbjegavajte sve znakove koji nisu potrebni (posebni znakovi, emojiji itd.).

Adventski kalendar s pitanjima može se pronaći i na prvoj stranici božićnog kataloga igračaka Mϋller trgovine Zagreb d.o.o. Božićni katalog igračaka može se besplatno dobiti na svim prodajnim mjestima Mϋller trgovine Zagreb d.o.o. ili prelistati na www.mueller.hr/katalozi (za direktno otvaranje kataloga igračaka kliknite OVDJE)

Sudjelovati se može svaki dan bezbroj puta.

IZVLAČENJE DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika održat će se u službenom sjedištu Organizatora (Mϋller trgovina Zagreb d.o.o., OIB: 84698789700, Adresa: Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb). Izvlačenje dobitnika za svaki dan će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika kompjuterskim sustavom.

Objava dobitnika

Ime, prezime dobitnika te mjesto iz kojega dolazi bit će objavljeno na internetskoj stranici www.mueller.hr, najkasnije 10 radnih dana od datuma izvlačenja.

U svrhu preuzimanja nagrada, osobni podaci dobitnika bit će proslijeđeni ugovornom izvršitelju obrade za poštanske i paketne usluge. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici, njihovo ime, prezime dobitnika te mjesto iz kojega dolazi objavi bez naknade na internetskoj stranici www.mueller.hr i putem društvenih mreža.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada bit će telefonskim i pismenim putem obaviješteni o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 radnih dana nakon svakog izvlačenja.

Rok za preuzimanje nagrada je 30 radnih dana od primitka obavijesti o dobitku.

Kao dokaz o preuzimanju nagrade organizator će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu.

  • Ako nije moguće dostaviti nagradu dobitnicima zbog netočnih podataka ili zbog nemogućnosti isporuke uzrokovane od strane dobitnika, dobitnici gube pravo na nagradu.
  • Ako se dobitnici ne jave do isteka navedenog roka, Organizator će u roku od osam (8) dana poslati pismenu naknadnu obavijest.
  • Ako se dobitnici unutar 15 dana od dana primitka obavijesti o naknadnom roku ne jave u Upravu , sudionik gubi pravo na nagradu, a smatrat će se da se povukao iz sudjelovanja.
Za obavijest o početu Muller advenstkog kalendara ali i drugim nagradnim kalendarima pratite nas putem našeg Instagram profila @nagradneigrehr i Facebook stranice NagradneIgreHR

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x