NaslovnicaBesplatne nagradne igreMuller Facebook natječaj: OSVOJI NOVE FERRERO ČOKOLADE

Muller Facebook natječaj: OSVOJI NOVE FERRERO ČOKOLADE

Trajanje:

Muller nagradin natječaj traje od 13.11. do 17.11.2021. godine do 23:59 sati.

Nagrade:

4 x poklon paket s četiri nove vrste Ferrero čokolada

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (www.facebook.com) i koje prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u natječaju kao i pravila mreže Facebook.

Prava natjecanja nemaju zaposlenici priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je: “opisati tko je tvoja zlatna osoba u životu i zašto” u vremenskom periodu trajanja nagradnog natječaja na Muller Facebook stranici

Odabir dobitnika

Četiri najzanimljivija sudionika su dobitnici nagradnog natječaja. U slučaju da se u natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene, Priređivač ima pravo dodijeliti i manji broj nagrada.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Objava imena dobitnika nagrade bit će najkasnije 24.11.2021. na službenom Facebook profilu Priređivača u obliku komentara ispod posta, ispod komentara pobjednika.

Dobitnik nagrade bit će obaviješten o svom dobitku elektronskim putem na Facebooku, ispod nagradnog posta, ispod svog komentara.

Nagradu će primiti na svoju kućnu adresu u dogovoru s priređivačem i to najkasnije 30 dana od dana objave rezultata. Navedeni rok može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje u natječaju kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE