NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineMuller nagradna igra 2021: Osvoji obiteljski odmor u hotelu Valamar Meteor u...

Muller nagradna igra 2021: Osvoji obiteljski odmor u hotelu Valamar Meteor u Makarskoj

Muller nagradna igra  traje od 08.07. do 14.07.2021.

Nagradni fond uključuje sljedeću nagradu:
– Voucher za 4 noćenja u Superior obiteljskom suite-u (max 6 osoba)
– Iskoristivost vouchera: do 30.6.2022. (rezervacije uz prethodan upit, ovisno o raspoloživosti i otvorenosti hotela)
– Dnevno bogati buffet doručak i večera
– Rani check-in / Kasni check-out – ovisno o raspoloživosti
– Korištenje sadržaja Sun&Spa wellness centra
– Besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu
Vrijednost nagrade je 13.500 kn

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri Muellera imaju svi građani Republike Hrvatske. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici Mϋller trgovine Zagreb d.o.o. Također, pravo na sudjelovanje nemaju srodnici navedenih osoba

U vremenskom periodu trajanja nagradne igre (od 8.7.2021. do 14.7.2021.) potrebno je pravilno i u potpunosti ispuniti obrazac (ime i prezime, datum rođenja, adresa, telefonski broj, e-mail i broj računa od kupovine obavljene za vrijeme trajanja nagradne igre u jednoj od 86 Müller poslovnica u Hrvatskoj), koji se nalazi na službenoj internetskoj stranici Priređivača, www.mueller.hr. Sudjelovati se može jedanput dnevno i svaki dan tijekom trajanja nagradne igre. Prijava za nagradnu igru važeća je sve dok ne završi nagradna igra ili dok je sudionik sam na povuče, ukoliko to poželi za vrijeme trajanja nagradne igre.
U nagradnu igru ulaze samo one prijave koje su zaprimljene do zaključno (uključujući) 14.7.2021.

Izvlačenje dobitnika provest će se računalnim programom kojim će se automatskim odabirom programa, odabrati dobitnik, na dan 15.07.2021. Ako se tijekom izvlačenja dogodi da bude izvučena prijava koja nije u potpunosti i pravilno popunjena, izvlačenje će se nastaviti sve dok se ne izvuče prva pravilno i u potpunosti popunjena prijava.

Dobitnik nagrade bit će telefonskim i pismenim putem obaviješten o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 radnih dana nakon izvlačenja. Ako nije moguće dostaviti nagradu dobitnicima zbog netočnih podataka ili zbog nemogućnosti isporuke uzrokovane od strane dobitnika, dobitnici gube pravo na nagradu. Ako se dobitnici ne jave u roku od 30 dana od pisane obavijesti, priređivač će u roku od sljedećih 8 dana poslati pismenu naknadnu obavijest. Ako se dobitnici unutar 15 dana od dana primitka obavijesti o naknadnom roku ne jave na adresu Mueller Trgovine Zagreb d.o.o., postupit će se sukladno Članku 15. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN br. 08/10)

Mueller nagradna igra 2021 traje do 14.7.2021, a za prijavu kliknite OVDJE
Detaljna pravila možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE