Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreMüllerov nagradni natječaj Algologie!

Müllerov nagradni natječaj Algologie!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradni natječaj Mullera održava se od 6.10.2023 do 8.10.2023. do 23:59 sati.

Nagrade:

  • 3 x Algologie Elixir des Vagues – hidratantni serum od 30ml

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook.

Prava natjecanja nemaju zaposlenici mriređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Nagradni natječaj održava se na društvenoj mreži Facebook no ni na koji način nije povezan s Facebook-om te Facebook nije njegov pokrovitelj.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  • Ispod Facebook objave u komentaru na Muller Facebook stranici napišite kako biste koristili Algologie serum

Izvlačenje dobitnika

Tri odgovora s najkreativnijim odgovorom prema odabiru priređivača dobivaju jednu nagradu.

Oglasi

Objava dobitnika

Objava imena dobitnika nagrade bit će najkasnije 8.11.2023. na službenom Facebook profilu priređivača u obliku komentara ispod posta, ispod komentara pobjednika.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik nagrade bit će obaviješten o svom dobitku elektronskim putem na Facebooku , ispod nagradnog posta, ispod svog komentara. Potom se dobitnik treba javiti privatnom porukom u inbox Facebook profila Müller Hrvatska, kako bi ostavio svoju adresu, kontakt telefon za dostavu.

Nagradu će primiti na svoju kućnu adresu u dogovoru s Priređivačem i to najkasnije 30 dana od dana objave rezultata. Navedeni rok može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga nagradu ne može podignuti/primiti ili ako se u navedenom roku ne javi s osobnim podacima te ukoliko Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Kao dokaz o preuzimanju nagrade Priređivač će smatrati poštansku povratnicu. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

Oglasi

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.facebook.com/MullerHrvatska

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x