NaslovnicaIzdvojenoMultiPlusCard nagradna igra: Bonus kviz za mobitele

MultiPlusCard nagradna igra: Bonus kviz za mobitele

Trajanje:

MultiPlusCard nagradna igra traje od 11.03.2024. do 01.04.2024.

Jedno kolo kviza traje tjedan dana, od ponedjeljka do ponedjeljka sa stankom od 9 do 10 sati u kojoj se provodi izmjena pitanja i priprema za novo kolo:

 1. KOLO 11.3. od 10 sati do 18.3. do 9 sati
 2. KOLO 18.3. od 10 sati do 25.3. do 9 sati
 3. KOLO od 25.3 od 10 sati do 1.4. do 9 sati

Nagrade:

 • 9 x Apple iPhone 15 Pro 128 GB Titanium black (u svakom tjednu 3 iPhona)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Nagradna igra namijenjena je za punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su članovi MultiPlusCard programa i korisnici mobilne aplikacije MultiPlusCard.

Kako sudjelovati?

 1. Odigraj KVIZ u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard; aplikaciju preuzmi na Google Play trgovini ili Apple trgovini
 2. Odgovori točno na sva pitanja u kvizu
 3. Obavi najmanje jednu kupovinu uz MultiPlus karticu u bilo kojoj Konzum prodavaonici

Napomena:

 • Ponedjeljkom od 9 do 10 sati nije stoga moguće pristupiti Kvizu.

Sudionik može povećati broj ulazaka u tjedno izvlačenje za nagradu (time i vjerojatnost dobivanja nagrade) na sljedeće načine:

 • svakom dodatnom kupnjom u Konzumu uz MultiPlus karticu, sudioniku se omogućava jedan (1) dodatni ulazak u tjedno izvlačenje.
 • svakim plaćanjem Mastercard i/ili Visa karticama Zagrebačke banke u Hrvatskoj i inozemstvu, uključujući plaćanja putem interneta, jednokratno ili na rate, omogućava se jedan (1) dodatni ulazak u tjedno izvlačenje (dostupno samo članovima koji imaju prijavljen svoj tekući račun Zagrebačke banke u okviru MultiPlusCard programa).

Kviz

 • Kviz se sastoji od 5 pitanja generiranih nasumičnim odabirom.
 • Svaki sudionik može u jednom tjednu igrati Kviz koliko puta želi, ali za prijavu u nagradnu igru potrebno je samo jedanput odigrati Kviz te točno odgovoriti na svih 5 pitanja. Broj igranja Kviza ne povećava broj ulazaka u tjedno izvlačenje.
 • U Kvizu ne postoji zadano vrijeme u kojem sudionik mora odgovoriti na pitanja. Ako sudionik ne zna odgovor, može iskoristiti JOKER „Pitaj djeda“. Joker se može iskoristiti jednom po svakom igranju KVIZA.
 • Sudjelovanje je predviđeno isključivo putem vlastite MultiPlusCard mobilne aplikacije.
 • Za potrebe pristupa Kvizu, svakom sudioniku dodjeljuje se jedinstvena URL adresa. Rezultat se bilježi putem te jedinstvene URL adrese.
 • Sudionik je stoga obvezan pristupati Kvizu putem vlastite MultiPlusCard mobilne aplikacije (u suprotnom rezultat neće biti ispravno zabilježen) te dodijeljenu jedinstvenu URL adresu čuvati kao povjerljivu (isključiti je iz objava na društvenim mrežama i slično). Sudionik preuzima svu odgovornost za pristup nagradnoj igri putem svoje jedinstvene URL adrese.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnici će se izvlačiti slučajnim kompjuterskim odabirom iz liste sudionika. Svaki sudionik može biti dobitnikom maksimalno 3 puta (osvojiti po najviše jednu nagradu u svakom kolu / tjednu).

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se:

 • 21.3.2024. (četvrtak) za sudjelovanje u tjednu: 11.3. – 18.3. (3 dobitnika)
 • 28.3.2024. (četvrtak) za sudjelovanje u tjednu: 18.3. – 25.3. (3 dobitnika)
 • 4.4.2024. (četvrtak) za sudjelovanje u tjednu: 25.3. – 1.4. (3 dobitnika)

u prostorijama MultiPlus Carda, Trg Dražena Petrovića 3, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije sastavljene od predstavnika MultiPlus Carda.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagradne igre bit će objavljena na internetskoj stranici www.multipluscard.hr u roku od 8 osam dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Obavijest o osvojenoj nagradi šalje se pisanim putem na adrese sudionika upisane u MultiPlusCard program u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Nagrade se šalju dobitnicima putem preporučene pošiljke na kućnu adresu prijavljenu u MultiPlusCard programu u roku 8 dana od izvlačenja nagrade. Stoga se sudionicima savjetuje da provjere točnost vlastitih adresa te ih po potrebi isprave!

Pravila

Za detaljna pravila posjetite bonuskviz.multipluscard.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x