Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Od ponedjeljka, 2. listopada, do srijede, 11. listopada, traje nova nagradna igra u pet kola.

Svako kolo trajat će jedan dan, što znači da vam je za osvajanje vrijedne nagrade potreban samo jedan kupon. Izrežite ga, pošaljite i pričekajte izvlačenje. Već sljedećih dana dobit ćete priliku novim kuponom osvojiti još jednu nagradu.

U prvom kolu, 2. listopada, nagrada je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici. Drugo kolo na redu je u srijedu, 4. listopada, a možete osvojiti TV LED Strong. Već u petak, 6. listopada, igrajte za smartphone. I nakon toga ne propustite kupiti 24sata jer očekuje vas još vrijednih nagrada. Kupon za prvo kolo šalje se na P.P. 350, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Uz 24sata osvoji fantastične nagrade”, a kako bi sudjelovao u izvlačenju, mora stići do četvrtka 12. listopada.

Kako biste osvojili televizor, kupon morate poslati s istom naznakom na adresu P.P. 195, 10 001 Zagreb, a mora stići do ponedjeljka, 16. listopada. Za smartphone u trećem kolu kupon šaljete na P.P. 311, 10 001 Zagreb. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije.Najnovije nagradne igre

Oglasi