NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNagradna igra Plodina: Back To School nagradna igra

Nagradna igra Plodina: Back To School nagradna igra

Trajanje:

Nagradna igra Plodina “Back To School nagradna igr” traje od od 10.08.2022. do 13.09.2022. na svim Plodine prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.

Nagrade:

  • 8 x Diners Club kartica s iznosom 5.000,00 kuna *
  • 1 x Laptop Asus Vivobook R564Ja i3/8GB/512GB SSD/15,6˝FHD/Windows 10 home S, vrijednosti 4.999 kuna
  • 1 x TV SHARP 50DL3EA ANDROID FRAMELESS, vrijednosti 3.119,00 kuna
  • 1 x Gaming stolica SPEEDLINK Zayne, crno-crvena, vrijednosti 2.199 kuna
  • 1 x GAMING STOLICA RESTO GXT708 crna, vrijednosti 1.279,20 kuna
  • 1 x Bluetooth zvučnik, karaoke MIKADO MD-59BT, vrijednosti 799 kuna
  • 1 x Slušalice STREETZ TWS-0002, vrijednosti 349 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koji proizvod iz asortimana školskog pribora, bilježnica, torbi, ruksaka, pernica te kompjuterske opreme u minimalnom iznosu od 50,00 kn (zvučnici, slušalice, tipkovnice, pametne narukvice…) i broj računa prijave slanjem SMS-a sadržaja: SKOLA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 15.9.2022. u prostorijama Plodina. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.plodine.hr

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.plodine.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja, kao i o načinu preuzimanja nagrade s obzirom na to da se električni bicikl izrađuje po mjeri dobitnika. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE