Oglasi

Pogodi i osvoji!

Oglasi

pogodi broj facebook korisnika nagradnaigra.com.hr

Stigli smo do 6500 članova. Uskoro sljedi objava dobitnika. Pratite nas i dalje za nove nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Mi volimo nagradne igre, vi volite nagradne igre i nema boljeg početka nove godine od nagradne igre na prvi dan nove godine.

Nagradna igra je na Facebooku, a s obzirom da broj članova raste prilično brzo nagradna igra vezana uz broj korisnika. Ne, nećemo nagraditi X-tog korisnika. Trebate pogoditi kada će naša Facebook stranica imati 6500 korisnika. A to bi trebalo biti vrlo brzo.

U poruci na Facebooku (u komentar poruke o ovoj nagradnoj igri) trebate napisati:
“Pogađam da će NagradnaIgra.com.hr imati 6500 Facebook članova dd.mm.yyyy.”
(primjer “Pogađam da će NagradnaIgra.com.hr imati 6500 Facebook članova 10.01.2013.”) – format datuma nije bitan. Treba pisati dan, mjesec i godina

Poklanjamo Ziaja Goats milk paket u kojem se nalaze dnevna i noćna krema.


Naravno i ova nagradna igra ima pravila:
1. Sudjelovati mogu članovi naše Facebook stranice
2. Možete pogađati 3 puta
Svi koji budu pogađali više od tri puta ne mogu osvojiti poklon. Provjeravamo broj pokušaja.
3. Tekst pogađanja mora odgovarati onom iz upute za sudjelovanje (nije dovoljan samo datum)
4. Poklon dostavljamo na područje Hrvatske
5. Poklon osvaja član grupe koji je prvi pogodio datum kada imamo 6500 Facebook članova i prvi nam se javi po sljedećim pravilima:

Oglasi
Oglasi

Kada dođemo na 6500 korisnika napisat ćemo poruku da nam se  javi član koji je pogodio u komentaru koji su napravio 01.01.2013. Ako ne bude pogodaka idemo na period 01.01.2013. – 02.01.2013. s novom Facebook porukom (može se javiti svaki član koji je pogodio unutar tog perioda isključivo na poruku u kojoj piše određeni datum) i tako redom povećavamo dan po dan. Pobjednik je član koji nam se prvi javi da je pogodio u određenom periodu.

Zbog toga se isplati pogađati što prije ali i ostaviti druga dva pokušaja za kasnije kada vidite kako broj korisnika raste. Na broj članova i datum možete utjecati tako da pozovete prijatelje da se pridruže našoj Facebook stranici.  Pobjednika ćemo kontaktirati putem Facebook poruke za podatke dostave.

Sve je transparetno i nadamo se da vam se nagradna igra sviđa.

Ne odgovaramo za propuste Facebooka (ako se neki komentar ne prikaže i slično). U slučaju većeg propusta Facebooka poput brisanja čitave poruke ponavljamo nagradnu igru za sljedeći 500-ti broj Facebook članova uz uvjet da nam nedostaje najmanje 100 članova do tog broja.

Pogađati možete na našoj Facebook grupi u poruci o ovoj nagradnoj igri.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi