NaslovnicaBesplatne nagradne igreNagrađujemo uporne i sve sve koji se vole igrati

Nagrađujemo uporne i sve sve koji se vole igrati

nagradne-igre-za-dobitnike

Kao što znate nagradne ne dolaze lako i često treba biti uporan i strpljiv da bi se osvojila nagrada. Mi nagrađujemo vaše strpljenje i trud. Vjerujemo da će ova “nagradna igra” biti zanimljiva svima koji vole igrati nagradne igre i natjecati se.

Priredili smo poklon bon za Kozmo/Dm (po vašem izboru) koji će osvojiti član naše stranice koji prvi osvoji nagradu na nekoj drugoj nagradnoj igri u sljedećih mjesec dana.


Pravila su sljedeća:

1. U nagradnoj igri učestvuju registrirani članovi naše stranice.
Sve upute u vezi korisničko računa možete pronaći na ovoj stranici

2. Nagradna igra u kojoj ste osvojili nagradu mora trajati najmanje 7 dana i objava dobitnika mora biti između 26.11.2012. i 31.12.2012.

3. Unaprijed se morate prijaviti za sudjelovanje porukom na našem forumu na ovoj stranici. Dovoljno je napisati poruku s vašim inicijalima ili imenom i previm slovom imena (primjer Iva P. ili I.P.). Dodatno možete napisati koje nagradne igre trenutno igrate ali to nije uvjet.

4. Kada osvojite nagradu u toku mjeseca u istoj forumskoj temi trebate napisati da ste dobili nagradu na nekoj nagradnoj igri i link na popis dobitnika.

5. Poklon bon osvaja član koji prvi napiše da je osvojio neku nagradu
Poklon bon šaljemo nakon provjere i nakon što nam javite podatke za dostavu poklon bona.

Nadamo se da vam se naša nagradna igra sviđa.  Želja nam je da razbijemo monotoniju uobičajnih nagradnih igara i dodatno razveselimo nekog od vas.

Ako već niste član naše stranice možete se registirati ovdje.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE