Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreNagrađujemo uporne i sve sve koji se vole igrati

Nagrađujemo uporne i sve sve koji se vole igrati

Oglasi

nagradne-igre-za-dobitnike

Kao što znate nagradne ne dolaze lako i često treba biti uporan i strpljiv da bi se osvojila nagrada. Mi nagrađujemo vaše strpljenje i trud. Vjerujemo da će ova “nagradna igra” biti zanimljiva svima koji vole igrati nagradne igre i natjecati se.

Priredili smo poklon bon za Kozmo/Dm (po vašem izboru) koji će osvojiti član naše stranice koji prvi osvoji nagradu na nekoj drugoj nagradnoj igri u sljedećih mjesec dana.

Oglasi
Oglasi


Pravila su sljedeća:

1. U nagradnoj igri učestvuju registrirani članovi naše stranice.
Sve upute u vezi korisničko računa možete pronaći na ovoj stranici

2. Nagradna igra u kojoj ste osvojili nagradu mora trajati najmanje 7 dana i objava dobitnika mora biti između 26.11.2012. i 31.12.2012.

3. Unaprijed se morate prijaviti za sudjelovanje porukom na našem forumu na ovoj stranici. Dovoljno je napisati poruku s vašim inicijalima ili imenom i previm slovom imena (primjer Iva P. ili I.P.). Dodatno možete napisati koje nagradne igre trenutno igrate ali to nije uvjet.

4. Kada osvojite nagradu u toku mjeseca u istoj forumskoj temi trebate napisati da ste dobili nagradu na nekoj nagradnoj igri i link na popis dobitnika.

Oglasi
Oglasi

5. Poklon bon osvaja član koji prvi napiše da je osvojio neku nagradu
Poklon bon šaljemo nakon provjere i nakon što nam javite podatke za dostavu poklon bona.

Nadamo se da vam se naša nagradna igra sviđa.  Želja nam je da razbijemo monotoniju uobičajnih nagradnih igara i dodatno razveselimo nekog od vas.

Ako već niste član naše stranice možete se registirati ovdje.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi