NaslovnicaBlogNagradne igre Srbija - nagradne igre u Srbiji

Nagradne igre Srbija – nagradne igre u Srbiji

Vrijeme je da obnovimo informaciju o portalu za nagradne igre na teritoriji Srbije s obzirom da na portalu www.nagradneigrers.com objavljujemo nagradne igre u Srbiji više od 8 godina.

Nakon 6 godina praćenja nagradnih igara u Hrvatskoj vidjeli smo da postoji veliki interes za praćanjem nagradnih igara i odlučili smo pokrenuti sličan portal u Srbiji.

Na portalu u Srbiji je do sada objavljeno više od 850 nagradnih igara. Većinom se radi o velikim nagradnim igrama ali dio se odnosi i na Facebook i u zadnje vrijeme sve popularnije Instagram nagradne igre odnosno natječaje. Nove nagradne igre tom portalu Facebook stranice FB Nagradne igre Srbija i Instagram profilu @nagradneigrers.

U Srbiji je organiziranje nagradnih igara više regulirano i ograničeno je zakonski unutar kalendarske godine zbog čega se veliki broj nagrađivanja kupaca odnosi na nagradne konkurse. Unatoč tome i dalje postoje velike nagradne igre u kojima su nagrade automobili, a organiziraju ih uglavnom velike tvrtke poput Nectara i Plazme.

Ukoliko imate prijatelje i poznanike u Srbiji javite im za portal Nagradne igre Srbija na adresi NagradneIgreRS.com

Naravno za sve vas u Hrvatskoj i dalje pratimo najnovije nagradne igre na ovom portalu.

Od nedavno nagradne igre u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji možete pratiti putem naše aplikacije za Nagradne igre za Android uređaje koju možete pronaći na Google trgovini OVDJE

Svakako nas pratite i putem naše Facebook stranice Nagradne igre Hrvatska i Instagram profila.

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE