Oglasi

Nagradne igre Srbija – nagradne igre u Srbiji

NaslovnicaBlogNagradne igre Srbija - nagradne igre u Srbiji

Vrijeme je da obnovimo informaciju o portalu za nagradne igre na području Srbije s obzirom da na portalu www.nagradneigrers.com objavljujemo nagradne igre u Srbiji više od 5 godina.

Nakon više od 6 godina praćenja nagradnih igara u Hrvatskoj vidjeli smo da postoji veliki interes za praćanjem nagradnih igara i odlučili smo pokrenuti sličan portal u Srbiji.

Na tom portalu je do sada objavljeno više od 560 nagradnih igara. Većinom se radi o velikim nagradnim igrama ali dio se odnosi i na Facebook i u zadnje vrijeme sve popularnije Instagram nagradne igre odnosno natječaje. Nove nagradne igre tom portalu za sada se može pratiti putem Facebook stranice.

U Srbiji je organiziranje nagradnih igara više regulirano i ograničeno je zakonski unutar kalendarske godine zbog čega se veliki broj nagrađivanja kupaca odnosi na nagradne konkurse. Unatoč tome i dalje postoje velike nagradne igre u kojima su nagrade automobili, a organiziraju ih uglavnom velike tvrtke poput Nectara i Plazme.

Ukoliko imate prijatelje i poznanike u Srbiji javite im za portal Nagradne igre Srbija na adresi NagradneIgreRS.com

Naravno za sve vas u Hrvatskoj i dalje pratimo najnovije nagradne igre na ovom portalu. Svakako nas pratite i putem naše Facebook stranice Nagradne igre Hrvatska i Instagram profila.

 

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE