NaslovnicaBesplatne nagradne igreNagradni natječaj Podravke: Osvoji Lino Lada Gold specijalno izdanje

Nagradni natječaj Podravke: Osvoji Lino Lada Gold specijalno izdanje

Nagradni natječaj “Lino Lada Gold specijalno izdanje” traje od 5. veljače 2021. do 7. veljače 2021. godine u 23:59 na području Republike Hrvatske, a provodi se na Facebook stranici Podravke.

Nagradni fond uključuje 5 poklon paketa koji sadrže:
1 x Lino Lada Gold 900g
1 x Lino Lada žlica

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su registrirani na društvenoj mreži Facebook. Prijave su moguće samo s pravim imenom i prezimenom odnosno, samo s profilima koji sadrže ime i prezime sudionika. Sudionik koji će eventualno biti odabran kao dobitnik morat će moći dokazati svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba objaviti komentar ispod objave o Nagradnom natječaju na Facebook stranici Podravke do 7. veljače 2021. godine u 23:59. Sve što trebate napraviti je reći nam zašto vam je baš Lino Lada Gold najdraži čokoladni namaz

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava odnosno komentara, ali može biti nagrađen samo jednom.

Najkreativnije odgovore odabire stručni žiri priređivača 8.2.2021. godine. Autore izabranih odgovora nagrađuje se poklon paketom.

Popis dobitnika bit će objavljen na Facebook stranici Podravke. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime, odnosno naziv profila s Facebooka. Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox odnosno putem poruke na Facebook stranici Podravka u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja (rezervni dobitnik).

Dobitnici će pakete dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 30 radnih dana od dana objave rezultata Nagradnog natječaja.

Za detaljna pravila i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE