NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloNarodne novine: Nagradna igra 2021 za školarce

Narodne novine: Nagradna igra 2021 za školarce

Narodne novine organiziraju nagradnu igru školarce koja traje od 1.7.2021 do 30.9.2021.

Nagrade su:
3 x Nintendo Switch Console – Red&Blue
3 x Električni romobil MS Energy Neutron N1
3 x Go Pro Hero 7 Black-sportska dig.kamera
3 x Tablet LENOVO Tab 8M – sivi
3 x Poklon bon NN od 800 kn
3 x Poklon bon NN od 400 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani – fizičke osobe, osim zaposlenika tvrtke Priređivača, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, braća i sestre).

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji u bilo kojoj prodavaonici Narodnih novina d.d. ili putem e-trgovine.nn.hr ostvare kupovinu školskih udžbenika i/ili školskog pribora u minimalnom iznosu od 100,00 kn na jednom računu i pošalju na broj 60060 SMS poruku koja sadržava ključnu riječ NN, ime i prezime, adresu i grad te broj računa za kupljene školske udžbenike/školski pribor. (cijena SMS-a 2,40 s PDV-om).

Na primjer: NN, Ivan Horvat, Horvatova 5, Zagreb, 123-45679991

Za svakih potrošenih 100,00 kn sudionici mogu poslati jednu SMS poruku. Na primjer: za ukupan račun od 304,00 kn, sudionik može poslati tri SMS poruke, ali obavezno s istog broja mobitela te na taj način povećava svoje šanse za osvajanje dobitka.

Ukoliko korisnik pošalje isti broj računa s različitog broja mobitela, priznat će se samo jedna SMS poruka s jednim brojem računa. U jednoj prijavi, jednoj SMS poruci, može biti naveden samo jedan jedinstveni broj računa.

Izvlačenje će se održati 4.10.2021. godine u 12:00h, u sjedištu Priređivača, Narodne novine d.d., Savski gaj, XIII. put 6, 10 020 Zagreb. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od tri člana, a odvijat će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka.

Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na Internet stranici Priređivača nagradne igre www.nn.hr u roku osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici će biti kontaktirani od strane priređivača nagradne igre.

Nagrade dobitnici mogu preuzeti u roku 30 dana od dana objave na Internet stranici Narodnih novina u nekoj od prodavaonica za koju se dobitnik odluči. Iznimno, nagrada se može poslati poštom. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnici se moraju identificirati osobnim dokumentom. Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njegovi roditelji (ili skrbnici) prihvate takve nagrade i postupe u skladu s pravilima ove nagradne igre. Priređivač ne snosi troškove dostave izvan granica RH.

Narodne novine nagradna igra 2021 traje do 30.9.2021 a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE