NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNarodne novine nagradna igra 2022: Nagradna igra za školarce

Narodne novine nagradna igra 2022: Nagradna igra za školarce

Trajanje:

Nagradna igra “POČINJE ŠKOLSKA GODINA NOVA, OSVOJI NAGRADE IZ SNOVA” traje od 1.7.2022. do 30.9.2022.

Nagrade:

  • 3 x Play Station 5 B Chassis+Marvel`s Spider Man Miles Morales PS5 + dodatni DS5 kontroler – vrijednost jedne nagrade: 4.488 kn
  • 3 x Tablet APPLE iPad 9,10,2“, WiFi, 64GB, Space Grey – vrijednost jedne nagrade: 2.492 kn
  • 3 x Smart watch GARMIN Forerunner 245 Music Blue – vrijednost jedne nagrade: 1.580 kn
  • 3 x Poklon-bon Narodnih novina d.d. – vrijednost jedne nagrade: 800 kn
  • 3 x Poklon-bon Narodnih novina d.d. – vrijednost jedne nagrade: 400 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi: 36.363,75 (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani – fizičke osobe, osim zaposlenika tvrtke Priređivača, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, braća i sestre).

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri sudionici mogu sudjelovati tako da:

  1. U bilo kojoj prodavaonici Narodnih novina d.d. ili putem interneta (www.e-trgovina.nn.hr/) kupe škloski pribor i/ili školske udžbenike u minimalnom iznosu od 100 kn na jednom računu.
  2. Zatim na broj 60060 pošalju SMS poruku sa sljedećim podatcima: ključna riječ NN, ime i prezime, adresu i grad te broj računa za kupljene školske udžbenike/školski pribor.

Napomene:

  • Za svakih potrošenih 100 kn sudionici mogu poslati jednu SMS poruku. Na primjer: za ukupan račun od 209 kn, sudionik može poslati dvije SMS poruke, ali obavezno s istog broja mobitela te na taj način povećava svoje šanse za osvajanje dobitka.
  • Ukoliko korisnik pošalje isti broj računa s različitog broja mobitela, priznat će se samo jedna SMS poruka s jednim brojem računa.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje će se održati 3. listopada 2022. godine u 12:00 sati, u sjedištu Priređivača, Narodne novine d.d., Savski gaj, XIII. put 6, 10 020 Zagreb

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka.

Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na Internet stranici Priređivača nagradne igre www.nn.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Nagrade dobitnici mogu preuzeti u roku 30 dana od dana objave na internet stranici Priređivača, u nekoj od naših prodavaonica, za koju se odluči.
Dobitnici će biti kontaktirani od strane Priređivača nagradne igre, a prilikom preuzimanja nagrade moraju se identificirati osobnim dokumentom.
Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njegovi roditelji (ili skrbnici) prihvate takve nagrade i postupe u skladu s pravilima ove nagradne igre.

Pravila:

Nagradna igra “POČINJE ŠKOLSKA GODINA NOVA, OSVOJI NAGRADE IZ SNOVA” traje od 1.7.2022. do 30.9.2022., a za detaljnija pravila posjetite https://www.nn.hr/hr/novosti/nagradna-igra-za-skolarce-1-7—30-9-2022,771.html

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE