Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

NATURAL WEALTH nagradna igra traje od 1. srpnja 2018. do 31. srpnja 2018. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
7 x bicikl ORBEA CARPE 50 YELLOW 2018 vrijednosti 2.799,00 kn

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti bilo koji Natural Wealth magnezij naveden u Članku 3. ovih Pravila na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
– slanjem SMS poruke sadržaja: NATURAL WEALTH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen
ili
– ispunjavanjem Internet obrasca na www.naturalwealth.com.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona)

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera.

Izvlačenje dobitnika održat će se 2. 8. 2018. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.naturalwealth.com.hr Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi